KevserPkrcn Borusesi oh maşallah ya ikinciyi kucağa alacaksın demek öğrendiğim iyi oldu bakalım inşallah sağlıklı güzel bebeklerimizi alırız kucağımızaaaaaa
Borusesi KevserPkrcn sağol cümlemiz sağlıkla alalım ama bir şey söyleyim 1. 2. Hiç fark etmiyormuş aynı heyecan yaşıyoruz
KevserPkrcn Mls_mls02 aman frenle kendini aldıkça alasın geliyor çoğu kıyafeti giydiremeden büyüyorlar bide pandemi dönemi bebeği öyle çıkaramazsın da çok fazla alışveriş e gerek yok ilk anne olarak biraz zor olacak frenlemek ama 😂😂😂
anokta Merhaba benimki de 9 haftalık, Ağustos sonu gibi doğacak insallah 🙏Kendimi frenliyorum bir şey almamak icin 🙃
Happy- KevserPkrcn 12+5 bulanti falan hic yasamadim uykusuzluk halsizlik falan bazen hamile oldugumu bile unutuyorum 🤣 şansli olanlardanım herhalde 😊
KevserPkrcn Seeyyyda ya beşik konusunda baya düşünüyorum nasıl bir şey düşünüyorsunuz ilk bebek bide yatağıma monte etmek istiyorum aslında tam yanımda olsun istiyorum yada küçük ahşap sepet gibi yataklardan 😂 kararsızım
Seeyyyda KevserPkrcn benim bir arkadaşım park yatak al kesinlikle demişti. Onlara bakabilirsiniz. Ben de sadece internet üzerinden baktım da bana mantıklı gibi geldi
Sumisalii KevserPkrcn aynen ya kizlarimin besigi mobilya koca yer kapliyor soktum kaldirdim park besik dusunuyorum bnde daha iyi
Happy- KevserPkrcn öylede ilk kızımda çok çektim valla bu ikinci bulanti halsizlik uyku hali hersey vardi bunda yok çok şukur bu arada 10 ay once dogum yapmistim 😊
KevserPkrcn Seeyyyda ay allahım yine heyecan geldi bana, baktıkça bakasım geliyor eşime ne göstersem tamam bunu alırız diyor 😂😂😂 bana kalsa bebeğe alışveriş yapmaktan fakir kalırız
KevserPkrcn Zeynep_44 doktor çok önemli gerçekten ya bide böyle trip çekmeme sancılarla doğururken kavga etmek istemem 😂😂😂
Seeyyyda KevserPkrcn keşke ben de öyle olabilsem 😄 3 tane olumsuz sonuçlanan gebeliğim oldu hep aklıma onlar geliyor hamileliğime odaklanmıyorum ki bir şeyler almayı düşüneyim 🙄
KevserPkrcn Seeyyyda zor zamanlarınız elbet olmuştur ama tabi umutsuzluğa kapılmak bebeğe yansıtmak yok bunları her zaman olumlu olmak gerekiyor 😂🥰
KevserPkrcn Sule00 ben de merak ediyorum 12. Haftaya az kaldı inşallah söyler cinsiyeti bazen söylemiyorlar
Ikizdeniz KevserPkrcn ağustosa da cok var dimi ya bende bulantilar devam ediyor biraz halsizlik zaten hep var
KevserPkrcn Ikizdeniz be yazık ki bulantım baş ağrım hepsi devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum ağzımda hep garip bir tat var ve gitmiyor 😟