KevserPkrcn babyberry ah inşallah ya bizim de belli değil inşallah ikili teste bir gireyim de bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallah
emineyavuzhan Safiye88 Aynıymışız bak 😇😇Ultrasona göre küçük ama benim bebişim 😔 10 olması gerekirken şimdi 8+3
KevserPkrcn Seahammer 11+6yız biz ikili testimiz var inşallah bir de cinsiyeti öğrenirsem mükemmel olur 😂
DuruMom Benimde son adet tarihim 17 kasım ama geç döllenme olmuş şuan 9+4 olduk🙏🏻 Henüz hiçbirşey almadım ama beğendiklerimi kaydetmeye başladım cinsiyeti belli olsun da inşallah ozaman başlıcam alışverişe☺️
Oznur_08 KevserPkrcn cinsiyet daha öğrenmedik öğrenince alışveriş yapılır öyle düşünüyorum 10+6 haftalığız erkek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım 🥰
psychologist KevserPkrcn buraya göre 11+6 ultrason göre 12+4 üz bugun gittik doktora ikili test için. Gecen hafta erkeğe benziyor demişti bu hafta kiza benziyor dedi😄 o yüzden hiç bisey almadım daha. Mide bulantısı bi gun var bi gun yok değişik hallerdeyim😄
Ruya89 KevserPkrcn bulantilarim hala devam ediyor ücüncü gebeligim suan 9+6 hic bisey alacak durumda degilim😩 cinsiyeti belli olunca kiyafetlerini almayi düsünüyorum
KevserPkrcn Ruya89 maalesef 11+6 halaaaa bulanıyor kusma devam baş ağrısı cinsiyetten önce alışveriş mantıksız geliyor