birmelekannesi_ ZEYNEP_2018 21 nisan ama erke doğum riskim var 1 ayi yada 1 buçuk ayıda kalmis olabilir dua edin bizim icin litfen bebegim zamaninda gelsin🙏
Ayten0661 Burcak1205- günümüz aynı benimde kızım olacak Allah nasip ederse sağ salim kavuşalım inşallah yavrularımıza hep birlikte
ZEYNEP_2018 birmelekannesi_ rabbim zamanında kucağına versin balım inaşşlh anne karnında ne kadar çok dursa okadar iyi rabbim her şeyini gönlüne göre versin kuzm 🥰
Alsa9087 ZEYNEP_2018 ya çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Öyle duygulandım ki şuan size anlatamam. 🤗😊 Kızımla sizlere sevgiler ❤️
Msydn6 ZEYNEP_2018 🙋🏻♀️🤰🏻 27+3 ten selam ikinci oğlum olacak benimde 15-20 Nisan aralığında sezeryan olucam bakalım inşallah hayırla kurtulalım yaa🤲🏼🌸
Serifeee92 ZEYNEP_2018 bizde Allah nasip ederse 28 Nisan benim kızımda annesi gibi boğa burcu olacak 😀 babası yasta o yüzden senden bitane daha düşünemiyorum diyor adam benle zor baş ediyor bilemiyorum işi zor 😀🤷♀️