Saruhanvemetehaninannesi_ Hamileliğim iki sezeryanım var ağrılarım vardı kontrole geldim nst de sancılar 100 ü görünce acil yatış yaptık 😔 durduramazlarsa doğum olacak durmak yerine sıklaşıyor , ikinci oğlumu da 33 de doğurmuştum Sancı ile şimdi yeniden aynı seylerı yaşamak beni çok korkutuyor 😞
Eski9 Saruhanvemetehaninannesi_ Allah yardımcın olsun dua et bol bol inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
mavikelebek_ Saruhanvemetehaninannesi_ seni şuan çok iyi anlıyorum ilk bebeğim 29 haftalık doğdu küvez yolu bekledim şuan 2. Ye hamileyim 24. Haftadan beri yatıyorum aynı şeyleri yaşıyacağım için geçmek bilmedş gnler ama çok şükür 35+5 olduk içini ferah tut Dua at bol bol Allahım bu sefer zamanında doğmayo nasip etsin İNŞALLH canım dualarım senin le 🙏🏻
kelebek15 Saruhanvemetehaninannesi_ çok geçmiş olsun gözünüz aydın atlattınız.saglikla hayırlısıyla kucağınıza alın ıns bir an evvel Allah yardımcınız olsun
Saruhanvemetehaninannesi_ Sancılar ilaçlara rağmen durmuyor bu gece de durmazsa sabah doğuma alacak doktor
Saruhanvemetehaninannesi_ Saat 9da doğdu bebeğim durumu iyiymiş şükürler olsun küvezde 1950 doğdu , 100 gr şişlik iner dediler 1850 sadece burundan oksıjen alıyor ınsallah çabuk kavuşuruz sağlıkla
Naile_1234 Saruhanvemetehaninannesi_ cok gecmıs olsun canm bende bugun sezeryan ıle dogum yaptm 37+1benım de ıkıncı gebekıgım ogkumda solunum sıkıntısı cıktı su an kuvezde cok uzuluyorum ınsllh bebeklerımız ıyı olur bırlıkte dua edelım
Toprakdag Saruhanvemetehaninannesi_ geçmiş olsun canım inşallah biran evvel kucağına alıp evine götürursun bebeğini
Saruhanvemetehaninannesi_ Naile_1234 üzülme kuzum bol bol dua ve süt sağ ona annesi evden sıcak su torbası iste havluya sarıp göğüslerine sıcak uygula süt ınsın ınsallah çabuk kavuşuruz bebeklerimize canım 😔
Mom5 28+4üm kasığımın batmasıyla uyandım iki defa bebeğimde hareket ediyor. Bu neyin nesidir sizce arkadaşlar..