prensesannesii_ 29 hafatlik olacağız hala kızımın ismine karar veremedik. İki isim arasında kaldık ama sizinde farklı isim önerileriniz varsa yazabilirsiniz 🌸 Aysima : Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan. Eflin : Cennete açılan kapı.
Zhra_cil prensesannesii_ Asel de çok güzel bi isim anlamı cennetteki ırmaklardan biri arapçada bal anlamına geliyor.Belki iki isim kullanırsınız Eflin Asel yada Asel Eflin🌹💓
prensesannesii_ Sln01 Banada çok naif geliyor 🙂 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız evlatlarımızı 🤲
Baby-yase Söylenmesi Eflin’in bana zor geldi.Ben Aysima’yı tercih ederdim.. az kalmış saglikla kucağınıza alin inşallah ⚘❤
prensesannesii_ Baby-yase etrafndam bir kaç kişide söyledi zor söyleniyor eflin diye. Aysimada ilk baştan beri düşünüyoruz. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım ☺️
prensesannesii_ Zhra_cil Asel ismi çok fazla etrafımda o yüzden hiç düşünmedim teşekkür ederim yinede🙂
Dadas Kesinlikle eflin 🥰. Hem naif kulağa hoş gelen hemde çok duyulmamış bir isim bence🥰 Dip not Aysima da güzel 😊
Didi6 prensesannesii_ Aysima son senelerde çok daha fazla kullanılıyor canım. O zaman Eflin daha mantıklı bir seçenek, nadir bulunan bir isim.
Lraybrs prensesannesii_ Aslımay 🌼 Tamamen bir öneri 😁 Arkadaşımın adıydı. Hep farklı geldi bu isim bana. Kulağa hoş geliyor ve hiç kimse de duymadım 😁