maria12 tansiyon sorunu varsa eger tansiyonunu dusuruyorsa o zaman tok karnina ic tok yani yemekten hemen sonra o zaman tansiyonunu salmaz. Ben bos mideme iciyordum. Benimtansiyon sorunum yok yani normaldede limon tansiyonumu dusurmuyor. Kendi kendine limon icmedigim zaman da tansiyonumun dustugu oluyor zaten ayda 1 2 defa olursa olur.olmazsa olmaz. Aslinda yarim degil 1 limonu gunluk yarisini sabah yarisinida oglenden sonra yarim bardak suya sikip elimle iciyordum simdiki haftayala kadar yeni yeni 1 tane limonu 3 gune filan sikip iciyorum 3 e ayiriyoru…. benim 2 kurtajim var 1 tanede mimyasal gebeligim bir sorun yok ortada benden ve ya esimden kaynakli. Bende 2 kisiden duymustum birisi hep dusuk yapiyormus kayb ediyormus akrabam soyledi sonunda doktorda artik bebek yapma birak biraz dinlen demis ama kadin dinlemeyip hamile kalinca baslamis gunde 1 tane limonu sikip suya iciyormus ve bebek suan 3 4 yasinda qaliba. Ben tabi cok ciddiye almadim sonra burda bir hanimda post paylasmisti iste bebegini kayb etmis birak buyuk haftalarda kan pihtilasma sorunu varmis. Igne ve ilac kullanmasina ragmen kayb etmis. Sonra da bir doktorun videosunda gormus bu ibrahimsaracoglu var ya onun. Oda yapmis ve onunda bebegi yeni dogdu 1 yasi olmaz. Bende arastirmaya basladim dinledim doktorun o videosunu orda soyluyorduki. Gebeligin ilk haftalarinda bebege giden kilcal damarlar o kadar ince ki kanda az pihtilasma olmasi bile bebegin kaybina sebep oluyor veya dusuk oluyor Allah korusun bu limonda kani durultuyor bebege giden kani guzellestiriyor. Bende hamile kaldigimi hissedince basladim limona. Dusun 20 haftama kadar kesintisi, gunde 1 tane limonu yarim yarim 2 defa sabah aksam ictim. Ve hamd olsun suan iyiyim Rabbim kimseye o acilari yasatmasin tabiki Rabbimin sayesinde o ay cok dualar okudum cok zikrler yaptim cok dua etdim Rabbim nasip etsin ilk Rabbimden . Bende elimden geleni yaptim kontrollerimi asla aksatmiyorum . Doktorumada sordum zaten ice bilirmiyim tabiki dedi zaten faydasi var zarari yok .inanirmisin burda ne gebeler var hamiligi boyunca ne kadar cok limon tuketen coguda faydasi bi yana aşeriyor yani aserdiyi icin tuzlayip yiyorlar