Aysentass Ebru2403 geçen dependin yorumlarında bir bayan 164 boy 85 kiloyum L beden aldım rahat oldu yazmıştı
Ebru2403 Merve__kozz bende normalde m falan giyorum 10 kilo aldım ama hangi beden alacağında kararsız kaldim
skuscu Ebru2403 eşime al demiştim saolsun depend die gitmiş mesane pedi almş 😂 kızlar eşlerinize güvenmeyin bu konularda cidden ne farkı var diyip geçiyorlar
Mom092 Ebru2403 L beden almıştım 50 bedene kadar oluyo 90 kilo ile doguma girdim olmustu yani bide o kilolar gidiyo karnin bosaliuo ☺️
MihricanA Ebru2403 80 kiloydum doguma girdigimde xl aldım sezaryen olduğum icin rahat olması ayri bi kolaylik oldu bana
Nur2308 MihricanA xl boyutları ne acaba Çok büyük mü yoksa orta mı Benim kg 100 aşkın olacak dogumdada sizce olur mu bu beden fikriniz nedir ?
Ayse10 Muhtemelen 65-67 kiloyla doğuma gireceğim, ben de kararsızım kaç beden almalıyım, inşallah kullanan arkadaşlar bizi aydınlatır😊
demir_dilek Ebru2403 L beden aldım ama hiç kullanmadim, özelde doğum yaptığım için oradan verdiler farklı bez
_Mother_ Mom092 peki birşey soracam ben size ben şuan 69 kiloyum 26 haftalığım M alsam olur yani birde normal doğum olursa hasta bezi de almamız gerekiyor demi doğumdan sonra o kullanılıyor sanırsam doğumhanede
Ebru2403 Mom092 bilemiyorum alsamda o kadar alırsam duba gibi oluurum herhwlde nedense su 1 buçuk aydır kilo alimim durdu 32 haftalığım şimdiye kadar 10 kilo aldım bakalim