Nurcanpehlivan O kadar çok yoğurt yiyorum Kİ ya kuru ekmek doğrayıp ya bulgur pilavı ile ama her gün muhakkak yoğurt yiyorum sizlerde böylemisiniz çoçuk benden bıktı artık😐yararı var mı acaba
esraizmirli Nurcanpehlivan kendim mayalıyorum hergün 1 kase yiyorum bazen akşam yemeklerin yanında yiyorum çok seviyorum çünkü ayrıca bebeğin kemik gelişimi içinde baya faydalıymış ama hazır tüketmemeye çalışıyorum ben doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama ☺️
Purpura26 Nurcanpehlivan Tabi olmaz mı çok faydası var hemde. Ben de çok severim yoğurt olmadı ayran içerim
Safisss Nurcanpehlivan Çok yemiyorm ama günlük yemeye çalışıyorum ☺️ haftada bir kere yoğurt mayalıyorum o yüzden
Gizemshn Cocuk sizden neden biksin ki ? Bende hergun 4 öğün sut ve yoğurt yiyorum faydalı birsey sonuçta.
mlkkk Nurcanpehlivan ya keşke bende yiyebilsem yoğurt o kadar faydalı bi gıda ki çok iyi yapıyorsunuz asla kesmeyin yemeyi yoğurt peynir kefir bunlar fermente gıdalar olduğu için sütten çok daha faydalı bide yoğurt cildi güzelleştiriyor resmen kolojen etkisi var bol bol
Serendipity Nurcanpehlivan doktor sut vs neyse de mutlaka ama mutlaka ev yogurdu tuket asla aksatma demisti. Yarari olmaz mi mis gibi yogurt ne guzel bol bol yiyin siz de.
Annelog Yoğurt vazgeçilmezim her yönden faydalı uykuya rahat dalıyorum gun içerisinde ferahlık veriyor hemde faydalı tüm meyvelere de yakışıyor 🤷🏻♀️🤰🏻💕👶🏻
SeymaK Nurcanpehlivan ben gün içinde iki kâse yiyorum. Bi ara öğünümde bir de akşam yemeğiyle beraber. Annem mayalayıp veriyor sağolsun bi tencere 1 haftada bitiyo eşim de sevdiği için 😂
Swlatmn Nurcanpehlivan bende aşırı tüketiyorum canım üstelik sabahları yoğurt zeytinyağı kekik pulbiber karıştırıp Bi güzel ekmek kızartırıp sürüp yiyorum
Nuray23 Nerdeyse her yemegin yaninda yogurt yerim . Yogurt cok yararli bebege iyi gelir kendimiz icinde oyle tabiki sifa olsun😁😁
Sermec27 Nurcanpehlivan beni cok rahatsız ediyor yogurt hatta midem bulanıyor ne yaızk ki yiyemiyorum sütü de zar zor içiyorum ama su an cok şükür herseyi haftasıyla uyumlu 🤲
ikiponcik_annesi Sermec27 benimde yoğurt bağırsaklarımı cok rahatsız ediyo aşırı gaz yapıyo zaten iştahlada yemiyorum ya ondan bence her gün yesem öyle olmaz belki ayran içmeye çalışıyorum bende napiym 🤷♀️
Sermec27 ikiponcik_annesi benim küçüklüğümden beri dilimde yarıklar var inanılmaz rahatsız ediyor bazı seyler özellikle yogurt süt hatta midemi bulandırıyor ne yazık ki yiyemiyorum