Ceyliiii Merhabalarrr 5 yaşındaki kızımın isteğiyle Asel ve Asil isimlerini koyacağız Allahın izniyle😇 ama yanlarına 2. İsim konusunda kararsız kaldıkk, önerebileceğiniz isimler var mıdır acaba anlamı güzel olan🤗🙏
Gokmer Ceyliiii benim oğluşumun ismi de Asil olacak Allah’ın izniyle. Ben tek isim koyacağım ama bu aralar Ömer Asil çok duyuyorum
Gamze122 Ceyliiii Allah sag saglim kucagınıza almayı nasıp etsın 😊 kac haftalıksınız acaba bende ikiz bebeklerimi bekliyorum
Ceyliiii Ceyliiii 1Dygs1 soyadımız kısa olduğu için 2 isim olsun istedik 😇😇 bu isimlerde çok güzelmiş teşekkür ederim 🙏🤗
Deletedmom15262 Ceyliiii asil ve asel isimi çok güzel MAŞALLAH Allah bağışlasın hele ikiz oyy kurban olurum yaa çok tatlı ikizleri çok seviyorum 🥰🥰Allah bağışlasın yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza alın insallah 💓💓💓💓🧿🧿🧿🧿🤲🏻
Ceyliiii Deletedmom15262 güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏😇 Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın acısını yokluğunu göstermesin inşallah 🙏🤗🤗
Ceyliiii Gamze122 benmde çift 😇 Allahımm sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍🙏 Gamze122