Byzbydn sabirsizannecik 0 (262) 303 75 00 Numarayı arayıp 2 yi tuşla almak biraz zor 20 li haftalarına varsa daha hergün ara sor. Bende öyle yaparak aldım umarım alabilirsin. 230₺ ücreti var
Hasretayla41 Bende alikahyada baktırdım çok güzel ilgilendi doktor ve neye baktıysa hepsini detaylı bi şekilde bana da anlattı bak bu kalp damarı mavisi bu kırmızısı bu vs vs ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Linam2021 Eminik merhaba ben de Eray beye randevu aldım Cd ve rapor veriyor mu bir de güzelce anlatan biri midir. Benim en büyük korkum bebek dönmezse falan bazı doktorlar tatlı yeyeip yarım saat sonra gel diyormuş kendisi nasıl biridir yardımcı olursanız sevinirim 💞🌸
Meftunn sabirsizannecik bende Kasım ayında umuttepe de yasemin hanıma yaptırdım canım 230 tl di ocaktan sonra zam gelmiş olabilir tabi randevu alırken sorduğunda söylüyorlar ücreti
esra556141 Su123 önce normal doktordan mi randevu aldınız onlar mi yonlendiriyo kime gittiniz anlatırmısınız lütfen
Su123 esra556141 aşkım ben randevu bulamadım eşimin patronu yardımcı oldu ama önce normal doktora randevu alıyorsun o seni yönlendiriyor
esra556141 Su123 anladım canım once normal hangi doktora gittin hatirliyomusun bende ona randevu alim