Kubraklnc 35+5 ten herkese merhabalar kızlar Türkiye’de ultrason yasağı var mı ben Almanya’da yaşıyorum burda ultrason yasağı geldi artık bebeğimi göremiyorum çok özledim 🙁
Boncukgiller003 Kubraklnc yok burda öyle bir yazak 🙄 üç haftada bir kontrol var hep ultrasondan bakılıyor
Sevdalianne Kubraklnc burda yok canim iki haftada bir gidiyorum 24 hasmftaligim. Neden yasaklandi pandemiden dolayi mi yoksa usg ışınlarının etksiinden dolayi mi
BegumIscanTunc Kubraklnc Türkiye’de böyle bir yasakta çıkarırsalar artık millet ayaklanır bir ona el atmamışlardi
Serendipity Kubraklnc ama gereksiz degil ki hamilelikte haftalara gore gelisimini ve son zamanlar amniyon sivisinin kontrolu icin gerekli ona gore onlem aliniyor aslinda hay allah bilemedim. Neyse en azindan sizin doguma az kalmis biraz daha sabredin hersey guzel olsun sizin icin insallah saglicakla kucaginiza almak nasip olsun
baby_mama Kubraklnc ama ultrasonda X ışını kullanılmaz ki ses dalgası ile görüntü alınır, zaten o yüzden hamilelerde kullanılır. Normal radyograflardaki gibi x ışını olsa hamilelerde hiç kullanılmazdı. Sebebini ben de çok merak ettim öğrenirseniz yazın 🤗
Haticearen Kubraklnc yani ilk defa sizden duyuyorum özellikle ultrason dan bakıp gozlemliyo burda doktorlar
Duruaslan Kubraklnc burda öyle bir yasak yok olursa hamileler ayaklanır sonuçta bebeğimizde aklımız kalıyor zaten sürekli kontrole çağırmıyorlar şuan 38 haftalığım haftaya tekrar muayeneye gideceğim
Kubraklnc nisotti aynen ya yokmuş ben var diye duymuştum ama hiç araştırmamıştım yanlış biliyormuşum 🤷🏻♀️