Esmer_ Arkadaşlar 1 haftadır afedersiniz ama iç çamaşırım ıslanıyor sürekli değiştiriyorum başına böyle bir olay gelen varmı birde pul pul derim dökülüyor 🥺 10+5teyim daha suyum olabilirmi korkuyorum doktorum bir problem yok dedi ama neden böyle oluyor
SERNUR Esmer_ aynı durum bende de var günlük ped kullanmıyorum günlük ¾ defa değiştiriyorum saglık ocağındaki ebede günlük ped kullanma pamuklu çamasır kullan sürekli degiştir demişti normal akıntı tarzında sanki adet adet olmadan önce akıntı Olur ya aynı o şekilde ama hala geçmedi şuanda 30 +6 oldum
3prensesannesii Esmer_ bu haftalar da su Olmaz akintidir benimde öyle idi 19 haftaligim hala devam ediyor
Zahire38 Esmer_ bende bu şikayetle çok gittim 22 haftalik olduk halen devam ediyor ve enfeksiyon çıktı
BurcuP Esmer_ o akıntı bende de oluyor 28+5’iz. Doktor su gelse foşur foşur gelir tutamazsın anlamaman mümkün değil dedi. Ama enfensiyon vs var mı doktor baksa mutlaka daha iyi olur 👌
SERNUR Esmer_ hastane kontrole gitmeme 15 gün var. Ama ayın 8 de saglık ocagında izlenimim var orda sorcam bir kere daha.
enise2017 Esmer_ aynı sorun bende de var ama ben doğuracam nerdeyse normal yani de ☺️ senin çok küçük gün içinde kendini çok yorup ayakta çokmu kalıyorsun acaba Dr una vakit kaybetmeden danış cnm ..
112prmanne Haftadayım benimde yoğun akıntı ve sürekli su gibi geliyor doktor da bana pamuklu çamaşır kullan dedi su olduğunu sanmıyorum stres yapma kontrole gittiğinde doktora sorarak içini rahatlatabilirsin ama şimdiden stres yapma 😚
Esmer_ Zahire38 enfeksiyon mu çıktı 🥺🥺 ayında 8inde kontrolüm daha erkene alayım bari bir daha baksın çok teşekkür ederim
Esmer_ enise2017 ayakta pek durmuyorum zaten eşim yardımcı oluyor sağolsun sabıeım enfeksiyondan bakalım ne çıkıcak