Yooop Mom046 Yok durup dururken bazen yataktan yada oturduğum yerden kalkınca hissediyorum bu sabah uyandığımda islanmisti gene çamaşırım
Mom046 Yooop Sızıyor olabilir düz su ise zaten bu haftada cok normal durum bence gidip görünmenizde yarar var
Jdiebsh Yooop bende de aynı şekilde olmuştu 2 gun devam etti doktora gıttım idrar kaçırmasıyla lekelenme aynı anda olmuş o yuzden boyle bırden gelmış dedi baktı muayene etti su deyılmiş öyle de olabılır doktorun iyi dıyosa iyidir stres yapma 😌☺
20oz 27hftalıgımım benmde oluyo bebegin suyu iyi doktor antibiyotik verdi enfeksiyona karşı neolur ne olmaz diye yine sizin haftanız gelmiş bende çok korkmuştum oyle bi anda ıslanınca
rumeh Bende 28+6 haftaligim bir kaç gündür gündüz değil ama sabahları uyanınca iç çamaşırim ıslak oluyor ben terledigimi zannediyordum postunuzu görünce benimde içime kurt düştü ama doktor kontrolerimde bi sıkıntı çıkmıyordu
Yooop rumeh gene de sor sen canım senin haftan daha erken hadi benimki az kaldı gene de sordum bende normal dedi bana
babyackgz Yooop 39+2 haftalığım banada oluyor bildiğiniz su yani beyazlık falan hiçbir şey yok hep ıslanmış oluyor günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum 🤦🏼♀️
Yasemin8892 Yooop Yooop suyunuz geliyor olabilir ihmal etmeyin derim kız kardeşimin. 22 haftalık hamileyken altına yapıyormuş gibi su geliyordu hastaneye gittiğimizde erken Doğum olduğunu söyledi ve Doğum yaptı
Yooop Yasemin8892 Ay çok erken doğum yapmış Allah bağışlasın Ben doktoruma gittim pazartesi günü Bi sorun yok dedi haftaya çarşamba günü gene gidicem bakalım ne diyecek