Muhsine SehnazSarp bizde 32 de alabbilirsin eger onda çalısmakk istersen calisablrsn ama 37 de garanti cikiyosun
psychologist [silindi] teşekkür ederim 😊 ben kurumu sorduğumda onlar 24. Hafta dediler demek ki bizde öyle ☹
[silindi] psychologist bana da öyle demişlerdi ben valiliği aradım alabileceğimi söyledikleri için kurum kaymakamlığa olur yazdı. Hangi ildesiniz bilmiyorum da valiliğe sorun
Ebraresma Bende sözleşmeli personelim 24 hafta ile 32 hafta arası idari iznimi kullandım idari iznim bitti 32 hafta da doğum öncesi iznimi aktarmak için çalışabilir raporu aldım halen de çalışıyorum, 😊
psychologist [silindi] aa oyle mii pazartesi arayayım 😊İstanbuldayım ibb ye bağlı çalışıyorum . Tesekkurler
DemetAltnr pbzm pbzm ben idarecime söylememe rağmen 32. Haftada ayrilabilirsin dedi. Acaba tekrar eski sisteme mi dönüldü diye düşündüm. devam ediyor idari izin değil mi
SehnazSarp DemetAltnr İyi günler kusura bakmayın biraz geç cevap verdim mail inizi kontrol edebilir misiniz gelmiş midiye
[silindi] bsrshn1215 idari izinde maaş yatıyor. 10 yaş ve altı çocuğu olan çalışan arkadaşlar var 2 3 aydır evdeler maaş alıyorlar
cansubbdg Ygmrakts 1. bsrshn1215 Bana da yattı maasım üniversitesi hastanesinde calısıyorum ama eksik yattı. Siz hangi kurumda çalışıyorsunuz