Kbraoztrk Kızlar 5+1 günlük gebeyim . Geceleri uykuya dalarken zorlanıyorum ve sabah erkenden uyanıyorum tekrar zor uyuyorum . Oysa ben uykuyu çok severim . Sizin de öyle mi ?☺️
Kdk Kbraoztrk ayyy bu ben 😂 8+5teyim deliksiz uyuduğum geceler çok nadir 😅 geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum sabahta erkenden ayaktayım gün içinde de uykum olmuyo🤷♀️
Gamzeren90 Kbraoztrk 9 haftalık oldum bugün ve gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum bir de 19 aylık oğlum var oda uyanınca tam oluyor uykulu uykulu geziyorum tüm gün 😀🙃🙈
Htckrdmn Kbraoztrk bende 15 haftalık hamileyim geceleri deliksiz uyuyamıyorum zatn sürekli tuvalete sıkışıp uykudan uyanıyorum geceleri kalkıp evin içinde geziniyorum ve ben çok fazla burun tıkanıklığı yaşıyorum çok rahatsızım oyzden 😨
Kbraoztrk Kdk yaa bir tek ben böyleyim sanıyordum çünkü daha yolun başındayım uykuyu etkilemesine anlam veremedim 😂
Kdk Kbraoztrk genelde yeni gebelerde çok uyku hali oluyomuş burada da çok okumuştum aşırı uyku muhabbetini😂 bi bize denk geldi demekki uykusuzluk😂
Gokmer 6 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim günden beri uyku yok. Aşırı düzensiz. Şimdi 36. Haftam bitmek üzere ve hiç düzelmedi. Derin uykular uyuyamadım ama sanırım bebek olunca zorlanmıcam 😁 çünkü 9 ayım böyle geçti alıştım
Kbraoztrk Benim tuvaletle alakalı değil sanırım 😅 hep derdim ben de uykuyu az sevsem çok uyumasam hamilelikte başıma geldi 😅