AlinaET Hanımlar bebek için kıyafeti geçtim en çok ihtiyaç duyulan sıfır kol zıbın kısa ve uzun kol body oluyormuş. E bebekte uzun kollar tanesi 10 tl kısa kollar 8 tl böyle toplu alımda daha uyguna gelen aldığınız önereceğiniz yerler varsa yazarmısınızz
Tugcek33 AlinaET A101 ve BİM’e gelmişti ben aldım baya, annemlerde aldılar🙈 hastane çıkışlarının içinde de olacak artık almam🥰 mutlaka takip et belki daha gelir. Hem pamuklu hem çok uygundu.
BegumIscanTunc AlinaET canım bende dün aldım e bebekten beyaz renk kalın askılı zıbın ve uzun kollu zıbın 6 al 5 öde tanesi 6,95 ve 7,95 ti renkli olanlar ise 3 al 2 ödeydi 7 parçaya 58 TL ödedim
Tevhide001 AlinaET Civil yazın kampanyaya girmişti 5 lira idi zıbınlar aldım bol bol. 30 a yakın zıbını oldu oğluşumun uzun kısa kollu karışık 🤭
AlinaET BegumIscanTunc mağazadanmı internet sitesinden mi aldınız. Her mağazada olmuyor kampanyalar malesef 😔
BegumIscanTunc AlinaET mağazadan aldım canım e bebeğin Kendi markası hello baby İnternettede vardı emin olmadığım için mağazadan aldım ama çok iyiler