Emine46- Kullanan varmı yada kullanmış aramızda. Doktor kan ilacı verdi hergün 1 tane aç karnına yemekten önce alıyorum ama sanırım büyük abdestimin rengini değiştirdi yada başka sorun var kusura bakmayın böyle yazdım ama kullananlarda aynı durum varmı ?
Mehtpsahn_53300 Emine46- bn aylardır kullanıyorum sabah akşam aç karınla. kan ilaçlarının hepsi öyle yapıyor korkmayın
hazal1991 Emine46- çok normal Demir ilaçları maalesef yapıyor bunu o yüzden düzenli kullanmakta zorlanıyorum ben mesela. Ben Kivi mandalina yiyorum onun arkasından içiyorum, C vitamini ile emilimi en üst düzeyde artıyor çünkü
Safcan Emine46- Canım banada doktor doğumdan sonra verdi bir iki kullandım daha fazla kullanamadım iştahsızlık yaptı bende midemi ağrıttı bulandırdı oyuzden kullanamadım malesef😣😥
Bbcln2913 Evet canım ben de kullanıyorum ama ben yemekten hemen sonra alıyorum. Resmen simsiyah oluyor büyük abdestin korkmana gerek yok normal bir durum.
Emine46- Bbcln2913 ayy sağolun doktoruma henüz soramadım internetten okuyunca değişik şeyler çıktı korktum
Tugce1803 Emine46- Ben 2 paket bitirdim tok karına günde 2 kez. Bende öyle bir sıkıntı olmadı ama dışkının koyulaşması normal bir durum
Sevvals23 Emine46- ben hamileliğimin 3.ayından itibaren şuan 8. Aydayım hala kullanıyorum. Renk değişimi normal dert etme ki bunlara ek Demir ilacı da kullanıyorsan daha da koyulaşır rengi bıraktığında tekrar eski haline dönecek merak etme
Safcan Emine46- Aynen normal ama ben ağrısına dayanamadigim için bide iştahsızlık yaptı yemem gerekiyordu süt gelmesi için bende biraktim😊