Ozlemyeni Masal2020 direk yaptirabilirsiniz.internet sitelerinde telefon numarasiyla arayin bilgi alin fiyatta indirim yaptirin.sizi bi saglik merkezine yonlendirip kan aldiriyolar.ucreti ibandan yolluyosunuz.bende yaptiracagim test kitini bekliyorum
Masal2020 Menfis fetal dna kesin sonuçmuş sanırım ozaman ne gerek varki ikili dörtlüye kafam karıştı😂yüzde bir ihtimal bile çıksa ikilide olma riski var dedi doktor siz fetalı kaç haftalıkken yaptrdnz
Ozlemyeni Masal2020 doktorum hic yaptirma ikili uclu dortlu dedi.onlarla yaklasik ayni paraya denk gelecek ne gerek var dedi.diyelim agir genetik bi problem var dortlu teste kadar beklersen is isten gecmis oluyo.en iyisi erken haftalarda ogrenmek
Menfis Masal2020 zaten fetal yaptırırsanız ikiliye dörtlüye gerek kalmıyor, amniosentez, fetal den daha kesin sonuç veriyor ama ben amniosentez yaptırmaya gerek duymadım, 10.haftamda yaptırdım
Masal2020 Ozlemyeni çok dogru diyosunuz bnm doktorum bu testlere sıcak bakmıyor yüzde bir bşy yok desek dogumdan sonra oldugunu görüyrz netlik yok dedi
Ozlemyeni Masal2020 benim dayimda down var.bosuna beklemeyelim erkenden ogrenelim dedi.insallah bu hafta yada haftaya kan kitlerini gonderirse yaptiracagiz.imkaniniz varsa yaptirin kafaniz rahat etsin
Ozlemyeni Masal2020 firmalar var yaptiran.16 milyonda 1 yanlis sonuc verme olasiliklari var.bu da aslinda guzel bi rakam
hanibazen Ozlemyeni doktorum vermişti numaralarını eşim öyle aramış 3000 küsür (küsüratı tam hatırlamıyorum) ama işte doktor yönlendirmesiyle olduğu için 2800 demişler
Ozlemyeni hanibazen demi bencede yaptiralim kafamiz rahat etsin dedik bizde.pahali ama stres yasamadan gecirirm en azindan hamileligi
Ozlemyeni hanibazen bizde zorlayacagiz kendimizi.doktorumuz ozelde oldugu icin zaten ikili uclu dortlu testler ayni fiyata geliyodu.o yuzden dirrk bunu yaptirmak daha mantikli