Eaf Kizlar bu ilacı kulanann varmi birde iğnesini verdi doktor acaba ne kadar sure kullanicam cok canim aciyor iğnesinden artik
Gulcicek Eaf canim ben fitil olarak gunde 4 defa kullanıyorum. 6 haftada basladim suan 9 haftaligim. Sanırım uzun süre devam edecem. Kanamam olmuştu o yüzden verdiler.
Oykum_06ankara Eaf progestan fitili gunde uc kere vajinal yolla kullaniyorum ignesini de her cuma günü vurulcam benimde ignesi canimi cok acitiyo gunler gecmesine ragmen hala acısı gecmiyo😳
babyberry Eaf öğrendiğim anda kullanmaya başladım 13.haftamdayım kesti. Doktor duruma göre karar veriyor muayene edince
Gizemceylan Eaf enfeksiyondan dolayı önlem için uzun süredir kullanıyorum fitil olarak alıyorum yalnız iğnesi her gün sıkıntı olur tabi çok canı yanıyo insanın
Eaf Gulcicek benimde hafif leke gibi pembe şeklinde geldi iğneler mahvetti oturamıyorum cok agriyor srtik insallah uzun süre kullanmayiz
Dilarraa Eaf ağızdan yan etkisi çok oluyormuş bende şiddetli mide ağrısı yaptı baş dönmesi felan yapıyo diye yazanlar vardı burda olmaz inşalllah sende ama olurda da haberin olsun canım
mavikelebek_ Eaf ben fitil olarak kullanıyorum canm Bnde 2 defa 36 haftanın içindeyim hala kullanıyorum
Nslhnkr Eaf vajinal yoldan hergün 3 tane alıyorum. Gecen hafta ignesini vuruldum igne gercekten canımı acıttı 2 gün canım acıdı. Tetanozda bile hiç canım acımamıstı acaba hemşirelerin eliyle mi alakalı bilemedim 😣
Papatya-20 Eaf 34 haftalık olduk hala kullanıyorum 8 aydır erken dogum riskim var DİE günde 3 kere kullanıyorum
Msy5151 Eaf ilk kanamamda 1 tane ıgne oldum sonra 1 kutu pregeston kullandım bitti dun asırı derece kanama oldu tekrar gittim bu seferde pregeston fitil olanı verdi uzun bir süre kullanıcam galiba
mercimekkoftesi1 Ben 3 kutu fitil olarak kullandım, 5 tane de iğnesini kullandım. 12’inci haftaya kadar kullanmamı istemişti doktor