enise2017 Mom8 sizde beni anlamak istemiyorsunuz farklı tellerden çalıyoruz o bebeğin egzama olması ne şekilde iyileşecek Dr a gidecek belkide kortizon içeren krem kullanmak zorunda kalacak kısaca KİMYASAL ile tanışacaaakk olay hangi ürünün ne içerdiği değil hangi bebeğe hangi ürünün iyi geldiği.. Cvp vermezseniz sevinirim🙋🏼♀️
Mom8 enise2017 keşke siz cevap vermeseydiniz tamam siz kimyasal içerikli kullanın bende temiz içerikli araştırıp kullanıcam herkesin doğrusu kendine
HifaZehra34 bahar95 instagramda mühendisinoğlu sayfası var orada bu tarz ürünlerin incelemesini yapıyor hangisi temiz içerikli hangisi sıkıntılı görebilirsiniz bi bakın derim
HifaZehra34 Betulnuri yani ben ürün içeriğini öğrendiğim için söylüyorum yılların markası olması onun en iyisi olacağı temiz içerikli olacağı anlamına gelmez ki, yinede siz bilirsiniz görünce söylemek istedim
enise2017 Betulnuri arkadaşım aklını karıştırma hiç,bitkisel doğal içerikli birçok ürün bebeğe zarar verebiliyor mesela intr araştırdım egzama olan bebek var yeni doğan bir bebekte deli gibi Konak yapmış ve maalesef bu aşamada o bitkisel şampuanın tahrip ettiği bebiş kortizonlu kremler ile tanışıyor çevremde birçok bebek dalin ile büyüdü bitkisel ürünler %100 bitkisel mi anlamıyorum ben herkesin kendi düşüncesi tabiki 🌸
Mom8 Zafsim0801 herkes çok beğenmiş zaten içeriğide temiz fiyatıda uygun bende mustela bitince baby me ile devam edicem🤗
bahar95 maviruya çok kişide dalın diyorlarda ama çoğuda sevmediğini söylüyorlar bebeğe göre deyişiyor galiba en iyisi küçük şampuan alıp denemek lazım bence
Veralila Mustela ,hipp ,baby me bu ürünlerin temiz olduğunu araştırdım ınstagramdan bu ürünleri kullananlar bebeğin gözünü yakıyor mu?