mrvdrmz Merhaba hanımlar 34+6 haftalık hamileyim cok yoruluyorum belim çok ağrıyor sizin nasıl geçiyor sohbet edelim biraz ? 🙏😊
Selinnusta mrvdrmz bende 37+5im bel ağrım başladı bugunlerde korku da başldı allah sonumuzu hayır etsin😁
dilek1 mrvdrmz merhabalar 🤗 bende 35 haftalık hamileyim çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyuyasım var 😴 senin nasıl geçiyor canım ?
Akin59 mrvdrmz 37+3teyim haftaya bugün kucağında olucak yavrum heyecan korku hepsi var suan zaman gecmiyor
Esrahalil mrvdrmz yeni 38 oolduk kızımla 10 gününÜmuz kaldı bbizimde😘💕💞 heryerim agrıyo😳 hhheycan korku halsızlık uykusuzluk 😴zor geçiyo ama onun herşeyee değer😘💕💞
Kbr Merhaba bende 34+2 deyim ust bacaklarimin ic jemikleri agriyor kalcam agriyor istahin bi gun acik bir gun kapali 3 hafta icinde dogumumum bekleniyor heycan stres hepsi bir arada😊
Kbr mrvdrmz acikcasi bende bilmiyorum doktoruma cok guvendigim icin sormadim 8m jaftadan beri kanama alanlarim var bebek bas duruslu ve karaciger enzimlerim cok yukseldi sanirim bunlarin hepsi bu aciliyete etmen
MehRa Bizde 35+6 olduk benim bu aralar kasılamalarım var ağrılı değil yalancı kasılma olduğunu söyledi doktor 🤷♀️
mrvdrmz Mucizem09 ilk gebeliğin galiba benim de ilk bende biran önce büyüyüp oğluşuma kavuşmayı bekliyorum herşeyi hazır 😊😊🤱
FlyArsAl Merhaba! Bizde 36+2 yiz ama bebişe sorarsak 2 hafta önden gidiyor 😔 belirtilerde bebişe göre sanırım bel , bacak ağrıları uykusuzluk bitmek bilmiyor 😔 ne yapcaz bu ağrılarla yaa 😭😭😭
mrvdrmz FlyArsAl canım dikkat et ,bizde 10 gün önde gidiyoruz da bunun erken doğumla bi bağı oluyor mu ki ? 😊
ggzmkrcc mrvdrmz 35+3 gunduzleri gayet iyiyim gece yataga yatınca dönerken canım acıyor bacaklarım agrıyo yarım yamalak uyuyorum 🙄 gündüzleri de cok uykum geliyo halsizleşiyorum haliyle
Hnfth mrvdrmz 35+5iz bizde heyecan tavan yapmış durumda , gece sağa sola dönmekten ve lavaboya kalkmaktan uyuyamıyorum onun haricinde arada bi sırt ve bel ağrılarım oluyor çok şükür her şey yolunda haa bide bitmeyen bir enfeksiyonumuz var en başından beri geçmedi gitti😅🐣💙
Aydaozk Hnfth benim kaderdaşım da burdaymış 🤗 benim bide bu aralar içim darlanıyo kız boğulacak gibi oluyorum bide rüyalarım da adımı sesleniyorlar uyanıyorum kimse yok
Aydaozk Hnfth benim kaderdaşım da burdaymış 🤗 benim bide bu aralar içim darlanıyo kız boğulacak gibi oluyorum bide rüyalarım da adımı sesleniyorlar uyanıyorum kimse yok
Hnfth Aydaozk saçma saçma rüyalar bende görüyorum ama henüz kimse ismimle seslenmedi 🤣😂 hamilelik insanı çok değiştiriyor 😂💕😍😍❤💃💙