Fatooooooo Merhaba 20+3 medical dr.sibel Özsoy kız bebişimiz olacak alllahın izni ile ama 2 gündür kasılmam çok fazla var karnımda 😔
aymus Fatooooooo merhaba çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur 🤲🏻 bende 11 haftalığım Sibel hanıma gidiyorum çok memnunum sakıncası yoksa sorabilir miyim ikili test yaptırdınız mı
Parsbebiko emineveminigi benimde yıllardır doktorum çok ama çok ilgili onun sayesinde 13 yıl sonra hamile kaldım başka arkadaşlarımda gitti onlarda çok memnun
Kvsrhifa16 ozge-93 36+1 olduk bizde🥰 kızım olacak inşallah🥰 doktor olarak Mehmet Aral Atalay hocaya gidiyordum mükemmel bi doktor fakat Doğum ücreti yüksek olduğu için Çekirge doruk hastanesi Hatice Taşlı doktora geçtim. 🤗
emineveminigi Kvsrhifa16 bizde mehmet beye yeni başladık doğum ücreti konusmadik henüz normal sezaryen fiyatlar nasıl acaba? 🥰
ozge-93 Kvsrhifa16 merhaba inşallah memnun kalırsınız klınıkler öyle malesef bende Emre bey den çok memnundum ama oda çok yüksekti hem doğum hem muayene segıstırdım ama Volkan beyden de çok memnunum
Kvsrhifa16 emineveminigi jimerde Doğum 8000-8500 arası fiyat. Sezaryen veya normal Doğum fark etmiyor
Melike2 Buket16 36+2 canım ama kilosu haftasına göre düşük olduğu için 12 gün geriden geliyo bende 34 haftalık gibiyim şuan
Fatooooooo aymus amin inşallah şuan izindeymiş o yüzden pazartesi gelecek gidecegim başka dr gitmek istemedim . evet yaptırdım sonra diğerine gerek kalmadı çok şükür
Ortmenanne16 ozge-93 bursa Mudanya dan selam 🤰🤰 33. Haftadayiz erkek bebiş bekliyoruz çok heyecanlıyız ♥️♥️♥️
Buket16 Melike2 benimde kilosu 1 hafta geriden geliyor olsun sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o 😊