Busraa89 Askiletotomsu canım bir numara veriyorlar onunla söyledikleri siteden aynı gün içinde bakabilirsin ben de hep sağlık ocağında veriyorum aynı gün içinde görüyorum sonuçları
Askiletotomsu Smanrsmsk61 happysos portakalcice Krizantem_ Merve3855 Denizcyc Denizcyc Smanrsmsk61 Busraa89 Merve3855 Nundiyebiri Happy- mrvears midekoruyucu mercimeginanne Bsmlh Selinda Mom97 Smanrsmsk61 Lithops Sağlık ocağı kan sonucunu açıklayana kadar göklerden cevap geldi 😂😂😂😂 Adet oldum şimdi . Çok şükür kızlar çok stresliydim çok erken gebelik için diye . Hani biyandan zorlanmadan gebe kaldım galiba diye sevindim tabi de ama sırası değildi gercekten. Teşekkürler herkesin yanıtları için 💕💕💕
Smanrsmsk61 Askiletotomsu farklılık mı gösteri acaba benim sonuçlarıma baktım e nabızdan ama içerik yoktu sistem felan da demedi
Denizcyc Sağlık ocağı tahlilleri farklı sistemde çıkabiliyor. Samsunda e nabızdan görüyordum ama İstanbulda labimden bakılıyor. TC kimlik ve oradan verdikleri numarayı girmek gerekiyor. Nedense e nabıza işlemiyolar.
Denizcyc Askiletotomsu Tiroid, kolestrol, şeker gibi şeylere bakmışlardı bende ilk kan verdiğimde. Vitamin kan sayımı gibi şeylere de bakıyorlar. Benden de 3 tüp almışlardı.
Merve3855 Askiletotomsu bende de öyleydi gebelik yoksa acaba Bi sıkıntı mı var diye alıyorlarmış sorduğumda bana öyle demişlerdi şimdi 20 haftalık gebeyim
portakalcice Barkod numaranız varsa hangi ildeyseniz atıyorum İstanbul asm yazın laboratuvar sonuçları diye sitede vardır oraya bilgileri girin yarın sabah 9dan sonra görürsünüz sonucu
happysos Askiletotomsu devlet hastanesinde yapınca 1 saate kadar düştü ama sağlık ocağına gidip sonuçlarımı alıncaya kadar e nabıza düşmedi 1 ay kadar zaman geçmişti yani aradan amlyat olduğum için gidememiştm sistemede düşmedi
midekoruyucu Askiletotomsu göklerden cevap 😂 iyi madem sen mutluysan biz de mutluyuz canım geçmiş olsun 🤭😁
Nurunannesiii12 Askiletotomsu ya sen yine sonucunu almalisin adet olduğundan emin misin .hayırlısı ile olsun inşallah 🌸
haziranin25i Askiletotomsu sağlık ocağında ne zaman gitsem rapor numarası aldım ve ertesi güne kalmadan akşam 5 e kadar sonuçlarımı öğrenmiş oluyorum 💜 keşke sizde rapor numarası almış olsaydınız
Papatya-20 Askiletotomsu ögleden sonra ara saglık ocagını degerim kaç cıktı die sor bazen e nabıza düşmüyor