Kizimveoglumm Hanımlar sol kalçada kemik sanki kırılmış batıyor gibi oturup kalkınca uzanınca kalkınca cok ağrı yapıyor sizce neden oluyor yada benim gibi olan var mı acaba 😔☺🙏
DilekVolkan Kizimveoglumm ayy tam beni anlatmışsınız aynı şekilde benim de oluyo düz yatamıyorum sağa sola dönemiyorum zorla kalkıyorum
burcuali38 Kizimveoglumm aynı ben yaa banada oluyor aynısı.Bazen bi ağrı giriyor yattığım yerden kalkamıyorum, dönemiyorum ayağa kalksamda topallıyorum.25+1 günlük hamileyim bende neden oluyor bilen bizede yazsın
Burcuk Kizimveoglumm özellikle evde oluyor . Koltuğa düzgün oturmayınca sol Kalçamda batma yaşıyorum yürürken fena oluyor hemencecik geçiyor
Kizimveoglumm Damla________ ah canım hafif olsa ne güzel sanki kemik dışarı çıkcak gibi oluyor benim yoruluncada olmuyor normalde oturup kalkınca oluyor uzanıyorum kalkınca gene oluyor sol kalçamın üstüne dönüp öyle kalkabiliyorum 😔
Kizimveoglumm burcuali38 valla bilsem bende söyliycem ama bende bilmiyorum bilenler yazsın ben doktora gitimde doktor doğuma kadar bekleyeceksin dedi radyasyona giremezsin dedi demekki röntgen falan çekilcek ki öyle dedi doktor
Kizimveoglumm burcuali38 valla sorma ya doğumdan sonra böylece kalmayız inş rabbim yardım eder bize 🙏😊
Tugbatkr Benimde sol kalçamda Ağrı oluyor kızlar internetten baktım ne kadar doğru bilmiyorum ama rahim genişlemesinden olabilirmiş
Kizimveoglumm Tugbatkr olabilir canım bebek büyüdükçe rahimde büyüyor doğru olabilir mantıklı buna yorabiliriz hanimlar 😒
Tugbatkr Kizimveoglumm aynen canım bende korkmuştum ilk başta yürüken çok batıyordu perşembe günü doktora gidicem doktorada sorucam inş öyledir net bi cevap alınca yazarım tekrardan