Bfduam Tevhide001 babanneler normalde böyle olur, benimkide ikinci torunuydu, bizim ilk bebeğimiz neden oldu diye hesap sordu dakikalarca.
Busrauzer Bfduam Bebek için erken buldu hamileliğimi hele birde ikiz olduğunu duyunca öyle bir sevinç gösterisinde bulunmadı açıkçası alındım eşimde farketti. Karnım çıkmaya başlayınca idrak etti torunlarına birsuru birşeyler yaptı hep kendi yaptı hiç hazır almadı muslinleri kundaklari nevresimlerini uyku setlerini kayınpederim besiklerimizi aldı bana bakmaya sevmeye başladı bende sorun etmedim sonuçta hayatlarına ilk defa ikiz giriyor biz bile şaşırdık eşimle şimdi benden çok düşkün olacak gibime geliyor 🤭🤭🤭 Rabbim iki ailemide başımdan eksik etmesin insanız elbet hatalarımız vardır yeterki bunları sorun etmeyelim 🙏
Bfduam Busrauzer telafi etmeye çalıştığı için hata diyorsun, iyi niyetli adım atmış, pişmanlık duymuş, bu insanı bi durum, ama telafi etmiyorsa ve devam ediyorsa üstüne üstüne hesaba cekiyorsa neden oldu diye, bu hata mıdır?
Nilasyamom Bfduam kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Er ya da geç bulur. Şükür ki cehennem diye bişey de var 🌸🤲
Busrauzer Bfduam Hayır canım ben kayinvalideme hata yaptı demiyorum. Genel olarak insanız ve hata yaparız demek istedim. Senin durumun farklı tabi bizimkiler şok oldular biraz şaşırdılar ama seninkinde bebeği istememe durumu var ama kaç haftaliksin bilemiyorum ama sabret elbet Rabbim sana bunun sabrını verecektir. Yani hücreyi orda canlandıran Rabbim kaynanan değil o yüzden o istesede istemese de Rabbim ol derse olur ona laf düşmez. Gereksiz konuşuyorsa da kafana takip stresli gebelik geçirme bebeğinde seninde hiçbir suçun yok canım
bb1509 plakayerli ben yok diye biliyordum hamile kalana kadar çok severdim böyle hiç bir şeyin farkında değildim hamile kalınca bişeyler malum olur derlerei hem inanmazdım gözlerim açıldı resmen bunun gibi daha neler var sonradan düşününce inanamadım 6 aya girdiğimde azarladı falan beni bebeğe derece alacaktık doğmamış çocuğa don biçmeyin dedi ve tamamı ile o gün bitti benim için.üzücü kimse yaşına başına bakmıyor ben ne olurım demiyor
Gamzecanli Bfduam istemiyor canim cocuk. 4 tane erkek torunu var . 5incide erkek. yeter 1er tane cocuk diyor.
Gamzecanli Bfduam vala onceden uzuluyordum nedne boyle yapiyor acaba diye ama smdi hic umursamiyorum. Esim ve ben istedikten sonra kimse karisamaz yani. Cok sukur ikinci ogluma hamileyim. 2 evladimada bakacak gucumuz var cok sukur. Kimse degil ben bakip buyutecegim o yuzden bu karar sadece bize ait diye dusunuyorum canim artik 😀
yesilkahve Bfduam hamile olduğumu öğrenince ağlamaya başladı benden daha çok sevindi diyebilirim, zaten benden önce ilk hisseden oydu hamilesin gibi geliyor demişti.. İllaki beğenmediğim şeyler de oldu ama hakkını yiyemem canım bir şey çekse yapıp yollar, ben uzun dönem yemek yapamadım bulantılarım yüzünden k zamanda istemediğim halde eve yemek yolladı. Hoşlanmadığım tavırları, söylemleri olsa bile dediğim gibi hakkını yiyemem
Bfduam yesilkahve ufak tefek hatalar olur insani, ama torununun haberini aldığında sevinmesi yeterli, neden oldu diye surat yapıp hesaba çeker gibi dakikalarca sorsaydı ne hissederdin?
yesilkahve Bfduam böyle bir konuda neden oldu diye soran kendi öz annem bile olsa sanane, sana mı soracaktım yaparken derdim ve daha aynı ortamda bulunmamaya çalışırdım.
Nursel67 @Bfduam kayınvalidem bana karşı hep tavırlı ilk evlendiğim zaman bana yine baktırıyordu kızına bende bir gün bakamam işim var dediğim de de senin işin bizden önemli değil başka gün yaparsın işini dedi bende hayır dedim seni niye aldık sanıyorsun demez mi suratıma bir gelin aldık boş çıktı deyip durdu eşimi de dolduruşa getirmiş ki daha 2 aylık evliydim o zamanlar hala bile aynı
Haticecicek Bfduam evet ben eşimle severek evlendim şuan 19 yasindayim eşim 27 yaşında beni istemedi zorluk cikardi hamile kaldim gittim onlara cinsiyet aciklamaya. Bana gorumcemle o ters ters bakıyordu snr ben oturdum bana laf atmaya basladi kayınvalidem snr ben ağlamaya basladim eşim o an elimi tutu dedi kalk eve gidelim annesine dedi bunu sevmiyosan bu kızı istemiyorsan benide isteme esimin dogumuma evime gelmeni istemiyorum annesine dedi snr annesi bana bagirdi seni istemiyorum seni sevmiyorum sen benim azrailimsin gibi hitamda bulundu hakaret etti bana eşimde beni savunması icin oda annesine hakaret etti beni elimden tuttu eve getirdi
Bfduam Haticecicek sonra oglu görüştü mü, telafiye çalıştı mı? me kadar içine oturdu di mi hamilelik hassas dönem.