Eliftekinkzk Haftamdayim cok minik oynadı bu gece bi kac kez gecenin 3 ü suan tekrar oynar diye şarkı açtım bekliyorum
twoboys05 Eliftekinkzk 16. Hafta çok hafifti 18 de baya baya hissettim ikinci gebeliğim doktorum ikinci olduğu ve zayıf olduğun içim 16 da hissetmişsin yoksa en erken 17 dedi
3babylovep Eliftekinkzk 22 haftada basladık azar azar damar atar gobı simdi vurdugun bile görebiliyorum
Momcans Ben de 15.haftada hissettim bagirsak hareketi degildi net farkli bi hareketti bi bolgede sanki agirlik var gibiydi
Dilarraa Eliftekinkzk 17. Hafta ben çikolata yerdim hareket etsin diye sonra oda annesinin oyununu anladı kanmadı 😂 ama harekeleri çok belli olacak zamana kadar çikolatayla kandırdım 😂
Umrannnnn Bazı anneler endişe duyuyorlar hemen hissetmek için. Ben hemen hissedememiştim. 22 de hissettim doktorum bile şaşırmıştı. Hissetmediğim için..sakin endişe duymayın bazı bebekler öyledir. 😊
rmdfile Hareket mi bilmiyorum ama sağ kasığımda ara ara bi sancı desem değil bi hareketlenme var anlamadım. Anlık vurup geçiyor rahim büyümesinden olabilir mi acaba 🤔 18+5 teyim
Borulce İkinci gebeliğim ben erken hissettim 10 11 arası ilk gebeliğimde 15 16 arasıydı diye hatırlıyorum🤦🏼♀️
rmdfile Mkadds maşaallahh ne güzell 🙂 ilk gebeliğiniz mi valla ben tam anlayamadım hareket mi ne bakalım zamanla anlaşılır🙂