ggzmkrcc Kızlar her zaman göbek düştükten sonra mı doğum yaklaşmış oluyor merak ediyorum. Geçen gun bi komşu göbeğin daha düşmemiş doğuma var dedi de bana 🙄
MasalAlparslanMom ggzmkrcc benimde ortalama 45 gün var Doğuma ama 20 gündür 10 güne doğurursun diyolar 🤷🏻♀️🤰🏻😅
Elif1ekim ggzmkrcc ay aynısı mi salak komşularım söyledi dışarı çıkma karnım düşmüş diye bende ağladım korktum dışarı çıkıp aniden dogururum diye normalde milletin lafına itibar etmem ama hamilelik doktoruma sordum ne alaka ya öyle birşey yok dedi çok söylerlerse derli sen de o Ayşe teyze doktorlarına doğurur rahatlarım ister yolda ister evde ister hastanede dedi güldük
ggzmkrcc Elif1ekim doğru söylemiş doktorun😂 işin komik kısmı benim karnım hiç yukarda olmadı düşmüş hali nasıl olur merak ettim yani😂
Edos Valla 34 haftaliktim her goren dogum yakin gobegin dusmus dedi 37 haftalik oldum hala doguruyorum😂😂😂 Kisiden kisiye fark ediyir canim bazisi dogum yapacagi gun düşüyor ☺
ggzmkrcc Edos demekki alakası yok🙄 arkadaşımın karnı gerçekten aşağı inmişyi mesela görünce şok olmuştum 3 gun sonra dogurdu. Ama tamamen kısmet demekki
Mosimosi Göbeğin aşağı inmesi gayet normal. İki göğsünüzün ortasının alt kısmını parmağınızla bastırın, yumuşamış olduğunu fark edeceksiniz. Yani bebek doğum kanalına iniyor.