Melikeadiguzell Merhaba kızlar bu saat oldu uyuyamıyorum ağrıdan bacaklarım sanki dayak yemiş gibi ağrıyo üstüne bide mide bulantısı 😔geceleri uyutmayacak kadar hem de 3 gün oldu önerileriniz neler sizler de yaşıyor musunuz geçici durum mu ? 13+5 günlüğüz
Aysegul1612 Melikeadiguzell baya erken başlamış bacak ağrılarınz benmde 2 gün oldu başlıyalı ama benm 29 gün kaldı doğuma ondan süt yoğurt bol bol tüket
BurcuLice Melikeadiguzell canım arkadaşlar yazmış magnezyum ve kalsiyum verir doktorun gittiğinde muhakkak söyle günde 1 soda iç sade ondada magnezyum kalsiyum var midende rahatlar hem gece yatmadan duş al sıcak yada ılık ve bir bardak ılık süt iç geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebiş 🌹🌹
ZeyAk @Melikeadiguzell bacaklarınız için magnezyum kullanın bende aynıydım magnezyum verdi doktorum sonrasında düzeldi. Mide bulantısı için diyecek bişey yok gebeliğinizin ilk zamanları olur 16. Haftaya kadar da normal ama dayanamayacak kadarsa onun içinde ilaçlar var doktorunuz yardımcı olacaktır.
Melikeadiguzell ZeyAk Ilac kullandım ama bitti randevumuza 1 hafta var teşekkür ederim canım tavsiyelerin için 🌸
Melikeadiguzell Aysegul1612 Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸hiç yemiyodum yoğurt falan
Minikmucizem0109 Maden suyu iç günde bitane muz ye .. Magnezyum verir doktorun 😓 onu içmeden maalesef benmde düzelmemişti .
Melikeadiguzell BurcuLice Teşekkür ederim hepimizin bebekleri sağlıkla gelir inşallah ceviz geçirmiştik ben ondan dolayı halsizlik bacak ağrısı geçmiyo sanıyodum tabi onunda etkisi olabilir de süt yoğurt çok az yiyip içiyorum Sağ ol canım önerilerin için🌸
Minikmucizem0109 Melikeadiguzell ben suan 36 haftalığım ama 25 te falan çok olmuştu benim . Gece bacağıma kramplar çok girerdi bide sağ kolumu kaldıramıyordum . Mağnezyumu kullandım biraz maden suyu fln içtim hergün çok şükür geçti ama hala sol bacağımda kasıgımda kramplar giriyor .
mrv_b Bende de vardı bacak ağrısı duramıyordum yerimde sadece bir bacağımda sızlama gibi ama baya canım yanıyordu. Magnezyum verdi dr 3 günde geçti