Seliiinn tugbadenizz1 ben 14. Haftada oldum doktorumda git aşını ol artık dedi , ve sağlık ocağından da arayıp çağırdılar gel artık diye. Bi sakıncası olmaz doktor dediyse
Seliiinn tugbadenizz1 doktorun müsade ediyorsa ona uymanı tavsiye ederim kimi erken olmuş kimi geç , biz bir problem yaşamadık . Böyle şeylerde doktoru dinlemek daha önemli
Anne54 tugbadenizz1 erken değil 20sinden sonra olanda var 3 ayı bitince olanda var ben daha erken olmuştum ne zaman derlerse ozaman uygun zamandır
Hzl tugbadenizz1 ben 23 +4 de gittim doktor yapmak istemedi tam 24 olmadan olmaz dedi erken diye anlamadim ama hemşire yapti 24. Haftada oluyor diye biliyorum ben doktorum öyle dedi.
Scarlettinannesi tugbadenizz1 tetanoz aşısı 20. Haftada ilk doz 24. Haftada ikinci doz olmak üzere toplam iki doz uygulanıyor tatlım 🌼
vuslat90 Bende bugün vurulacağım 17+3 haftalık hamileyim 16+4 haftamda doktoruma sordugumda doktoruma sorduğumda vurulabilirsin hatta git simdi vurul demişti
aysenurbahadir tugbadenizz1 beni sağlık ocağı çağırmayı unutmuştu bende bilmiyordum aşı olmam gerektiğini 🤦 hemşire de normalde 20. Hafta da aşı olman lazımdı dedi
Ayde54- tugbadenizz1 ben 19. Haftamda oldum digerinide 1 ay sonra. Ilk yaptrdigimda cok acici ama 2. Yaptrdogimda hic bisey olmadi