minikoglumm Kızlar tam 3 aylık olduk bugün yavruma biraz daha yaklaştım Allah isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲🤲 Şansım olurda uygun pozisyondaysa inşallah yarın cinsiyet tahmini alırım doktorumdan❤❤
EmirAta minikoglumm amin canim insallah kucagina almayı nasip etsin Allahim bizde 20 hafta 4 gunluguz
EmirAta minikoglumm hayırlısı olsunn canım benim saglikla dogsunlarda erkk kız farketmio insallah seninde gonlunden gecen olur saglikli saatli
minikoglumm EmirAta canım hiç cinsiyet isteğim yok ilk olduğu icin ama içine doğar ya hep bir erkek doğdu içime
Ozge20ulu EmirAta 18 haftaya girdiğim gün hissettim pıt pıt 🥰sende hemen hissedersin inşallah🙏ben gece şerbetli tatlılar yemiştim birazda yatarken sıkıştı galibailk öyle hissettim🥰
OnTu Kızlaar ben de 12. haftaya girdim riskler biraz azaldı mı ne dersiniz ? Bu hafta cinsiyeti öğrenicez sanırım çok merak ediyorum
mhndshnm Ezgiitpzkr Gecmis olsun bende de oldu ama 2 kere çok fazla değil akıntı ile karışık korktum Bende. Doktor da bir şey yok dedi bakalım