RumisAlgn Kızlar tam 30 haftalık hamileyim ilk çocuğumda 30 kilo alıp girdim doğuma tam zayıfladım fit oldum derken Allah bi tane daha nasip etti 68 ile hamile kaldım ve şu an 85 im kafaya çokda taktım ne yapıcaz böyle ya benim gibi olan varmı??
Guloyku2021 RumisAlgn bebişler sağlıklı gelsin verilir kilo ben de çok takılıyodum 15 kilo aldım ama görenler 8-9 kilo almışsın gibi diyo takmıyorum artık :)
NilGrl RumisAlgn 27 haftalığım. Doktorum hiç kilo almamışsın dedi. Ama ben 15 kilo aldım. Bacaklarım çatlamış ani kilo almadan. Çok üzüldüm. Üzülüyorum yine.. yapacak bir şey yok. Dikkat edeyim dedikçe burnuma koku geliyor. Yemediğim şeyi canım istiyor. 😔
1haziran RumisAlgn 🙈😂bende ilk kızımda 30 kilo aldım 100 kiloyla doğum yaptım ikinciye hamileyim 21 haftalığım 67 kiloyla hamile kaldım 76 kilo olmuşum deliricem resmen ama kendimi yemekten alıkoyamıyorum yemek yemeyi çok seviyorum hamile olmadan önce kahve sigara derken yemek yemiyordum ama şimdi onları bırakınca yemeğe daha bi bağlanır oldum napıxaz böyle ya 🤯
RumisAlgn Guloyku2021 Ay benim gece yeme olayım var gece bi uyanıyorum gözüm dönmüş bir şekilde nereye saldırıdayım şaşırıyorum
Burcumtlg NilGrl doktorun motive etmiş ne güzel. 28 haftalığım. Tam 10 kilo aldım. 1 kilo fazlan var dedi doktor. Diyet yazabilirim falan psikolojimi bozdu resmen ya. 54le başladım 64üm çok diyo bizimki 😤😤
Guloyku2021 RumisAlgn son bi haftadır falan bende de var o ama hafif şeyler yemeye çalışıyorum :) bide bnm doğuma aç gitme korkusundan sanırım 😂
Dlkelc09 RumisAlgn var cnm 60dan 79a cktm suan 32. Hafta oldukca hızlı kilo alıyorum tahminime göre 85le bitiririm doğumu. Şeker tansiyon ödem yok doktorum en son su içmememe bağladı ne yaparsam yapiyim 3 litre içemiyorum reflüm var su içtikçe istifra ediyorum. Suyun rahatlatacagi yerde
RumisAlgn Ah kızlar napıcaz bilmiyorum birde doğumdan sonra vücut sarkıyorsa yaşadım biliyorum ne kadar spor yaparsan yap kalıyor azda olsa şu an mesela gine acıktım ama kalkmamaya çalışıyorum
ebrureyhan ben sadece göbeğime alıyorum kiloyu o göbek olduğu gibi kalıyor bir çare biliyorsanız yazın lütfen
ebrureyhan RumisAlgn işte ikinci doğumdan sonra tüm kilo gitti bi göbek kaldı herkes hamilemisin diyordu çok kötü bi göbek sezeryan olduğum içinde korse takamadım sarktı
Cramel RumisAlgn benim de ikinci gebeliğim ilkinde 21 kilo aldım 86 yla doğurdum. Bunda 32. Haftadayım 68 le hamile kaldım 80 kiloyum ilkinde hepsini vermiştim bunda da öyle olacağını umuyorum😅ama beni gören hiç kilo almamışsın diyor biraz moral oluyor😂
RumisAlgn Valla benimde sezeryan olduğu için ilki buda aynı şekilde ne olacak bilmiyorum ben bu kadar almam diyordum ama aliniyormus
Anne54 RumisAlgn off offf 25 haftalık hamileyim tam 10 kilo aldım bi 10 daha alırım diye korkuyorum heryerden şiştim küçücük yüzüm kocaman oldu ödemde var herşey var aynaya bakamıyorum 😞😞
Busclk RumisAlgn ilk aylardan itibaren mi aldınız yoksa 2.trimesterde mi kilo alışı birden artıyor? Ben 15. Hafta içindeyim mide bulantım hiç olmadığı gibi iştahım çok açık, 3 kilo almışım bile😅