Gif Sumisalii hüma hastanesi Gönül Erkan’a gidiyorum memnunum şu anlık bi sorun yok gayet ilgili bi doktor.😊
NilayRuya Eski9 Cerrahpaşa tıp fakültesi online randevuya giriyorsun kadın hastalıklarını seçiyorsun doktor Ali benian var canım ona randevu alıyorsun kendisi profesör doktor resim falan veriyor mu inan bilmiyorum yarın gidince öğreneceğim işte
Eski9 NilayRuya yarın gideceksin senin zamanın gelmiş kaç haftaliksin bu arada ücret ödeniyor mu direk randevu alınca bakıyor yani detaylıya tekrar tekrar gitmek gerekmez umarım
NilayRuya Eski9 23 haftalığım ödemeyi orda yapıyoruz canım , ben yarın gidicem ya sana bildiririm istersen
Zeycannn Fadimebilecan ben bugün üniversite hastanesinde yaptırdım ücretsiz oluyo özel klinikte 450 istediler yaptırmadım
Betulnuri Fadimebilecan canım seni kalp doktoruna yönlendirdi mi kadın doğum doktorun beni yönlendirdi bende 22 haftalık hamileyim
NilayRuya Burcuclk mesaj atmak istediğin kişinin profiline giriyorsun sağ üstte üç nokta var oraya tıkla özel mesaj gönder yazısı var ordan gönderebilirsin
haziranin25i ilkmelegim Amin inşallah canım. Tüm anneler yolunu gozledigi evlatlarına sağlıcakla kavuşsun 🤲🏼
civciv1520 İzmir Alsancak doçent doktor cenk tosun perinatolog 500 TL nasipse 21 haftada gitcez az kaldı ..
Zeycannn Fadimebilecan evet zaten sadece ultrasondan bakıldı tahlil falan yapılmadı boluda devlet hastanesinde yapılmıyormuş Dr üniversiteye yönlendirdi ama önceden randevu almak gerekiyor ben 3 hafta öncesinden randevu aldım