YaseminBatrk Arkadaşlar merhaba bebek doğunca Allah muhafaza diyeyim tabi öncelikle inşallah hiç bir bebek küveze girmez ihtiyacı olmaz. Ama diyelim ki özel hastanede doğum oldu küveze alınması lazım , bunun için ekstra ücret alınıyor mu yeni doğan küvez bölümü.
Elifkyhn1993 YaseminBatrk yok hayir devlet ozel hastanede olsa 29gun falan ucretsiz karsiliyo. Tabi icerik duruma gore degiaeblr agir vakalarda. Cnku bnm 5gun kaldi ozeldeydim tribe girdim bi doktorum ozellkle yanima gelio soledi icin rrhat olaun ucret aljnmiyor die
Elifsu63 YaseminBatrk canim ben dogumu ozelde yaptim o zaman bebeyim 27 gunluk tu kuveze gidi doktor once kabul etmedi dedi ucretli olucak sonra dojtor dedi 20 gunluk olsaydi ucretsiz yapardim neyse bakti bebwyim.iyi degil sonra mabul eti yani dokyor dedi gunluk o zaman 400 dedi
YaseminBatrk 2bebis1anne hani belirli günü olur mu diye merak ediyorum aslında ya da her özel hastane tamam diyor mu
Beyzabuglem YaseminBatrk süreyi onlar belirliyo kuveze aldilarmi tedavisi tamamlanmadan çıkarmıyorlar ben tam 1 ay bekledim 1 yıl gibi geldi Allah’ım hiç bir anneye yasatmasin
Elifkyhn1993 YaseminBatrk cok saolun🙏 2bucuk yasinda suan turp gbi coknsukur takilmayin gecio😊 devlet karsiladgi icin 1aya kdr alinmiyo ucret hastane farketmez
YaseminBatrk Elifkyhn1993 1 ay sonra ücret alınıyor yani anladım çok teşekkür ederim allahım kızınıza sağlık afiyet versin inşallah
Elifkyhn1993 YaseminBatrk cok tesekkrler💕 doktorumun bana aciklamasi boleydi degiacegini sanmyrum. Agir vakalarda belki degisiyo olabilir. Ucretbisterleraede arastrmadan vermeyin bazilari firsatcilik yapmaya calisiyoe
YaseminBatrk Elifsu63 aaa taburcu olduktan sonra gidildiğinde doktorun insifiyatine kalmış ücret alınıp alınmaması demek . Günlük ücreti de fazlaymış cidden iyi ki almamışlar . Hangi hastane acaba hangi şehri
YaseminBatrk Elifkyhn1993 kesinlikle bizim en hassas noktamız sağlık yani burdan vurmaya çalışıyorlar . Aman iyi olalım sağlık olsun diyoruz . Tabi imkanlar el verdiği sürece kimse karşı gelemez ama bazı hastaneler tam fırsatçıııı
2bebis1anne Elifsu63 hayir benin kizim 3 akuvözde kaldi ozelde hic para vermedik bir tanidigimda dogum yapti yybda yer yok diye acibademde yatti bebegi 5 kurus para almadilar
Elifsu63 YaseminBatrk bizi uretsiz aldi bebeyim o zaman iyi degildi normalde gunluk 400 istambol gunry hastaneyi tabi arada 9 ay gecti simdi ila oryada zam gelmostir 😊