buseyusuf27 TurkanAri valla bn norml dıye gttım zorunlu sezeryan oldu acılmama bktılar yoktu catı muayenesi doktora baglı
GizemC42 TurkanAri bugun çatı muanesi oldum canim çatım musait aslinda ama sezeryen istediğimi soyledim. Sanırım ilk basta sezeryen istediğini net bi sekilde soylersen hic catiya bakmıyorlar
Azrabetulunannesi TurkanAri ablam sezeryan istiyordu fakat sancısı gelince açıklığına baktılar açıklığı olduğu için sezeryana aldılar
Damla59x TurkanAri valla doktora bağlı bazısı hiç bakmıyor misal benim doğuma 7 gün kaldı ve normal olacak Allah kısmet ederse daha çatı kontrolü olmadı doğumda bakarlar artık 😃
Azrabetulunannesi Gozd12 bazıları 38-39 da bakıyor bazısı 36-37 de bakıyor kimisi de hiç bakmıyor sancın tutana kadar
Fadimehnk TurkanAri kesin sezeryan kararı verildiyse iki taraflı bakmaya gerek yok biz öyle karar aldık doktorumla o yüzden çatı muayenesi de etmedi
Ohaezgi TurkanAri ben sezaryen olucam canım 12 günüm var çatı muaynesi yapmadı doktorum. Sadece farklı sebeplerden dolayı 29.haftamda açılma varmı diye muayne etmişti