mamada 54Rabia54 gerçekten farklı ve güzel olmuş aylizi bende beğeniyorum 😌 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🌸
Sermindiker mamada benim minik kızımın ismide Damla Liva olacak 🥰 değişik isim olarak da Liva Lina Anka Alya Nehir Pamir Pamira İsim listem bu şekildeydi işine yarar belki 😁
Pamugunannesi1 mamada Bebeğim kız olursa (Hüda, Liya)koymak istiyorum. Kuranda geçiyor diye anlamları da güzel 😌
mamada Pamugunannesi1 inşallah en kısa zamanda kısmet olur size ismide hazır zaten ☺️ Liya yı beğeniyorum teşekkürler ☺️
mamada Pamugunannesi1 inşallah en kısa zamanda kısmet olur size ismide hazır zaten ☺️ Liya yı beğeniyorum teşekkürler ☺️
242424e mamada Feryal. Gözleri ışık saçan güzel kız demek. Hem söyleyişi çok naif, hem anlamı çok güzel. Oğlum olacak ama bigun nasip olur da bı kızım olursa düşüneceğim isimlerin başında ♥️🤗
mamada melekxvedat hepsi beğendiğim isimlerden ama Elizyanın anlamı çok güzelmiş ilk kez duydum çok sevdim teşekkürler 😌🙏
Deletedmom15262 melekxvedat evet canım anlamı Kınaymış bende çocuktan al haberi diye programdan duymuştum sevimli bir çocuktu farklı isim diye öneride bulundum 🥰🥰🌹