Rahsan_19 Merhabalar bir tanıdığım 31 haftalık doğum yaptı yaşama şansı var mı varsa ne kadar? acaba bir bilginiz var mı bu konuda?
MystryYy Rahsan_19 benim kizim 30+6 da dogdu suan kuvezde rabbim ömür versin yeterki onlar cok guclu oluyorlar
isimsizbiranne Rahsan_19 teyzem 22 haftalık doğurdu 300gram hamdolsun yaşıyor oğlumuz 2 yaşında şuan bi sıkıntısı da yok çok şükür herşey nasip dua edin bol bol allah yardımcınız olsun ümit kesilmez 31 de kötü bi hafta değl 7 aylık doğan çok var 🤗
Esoo0698 Rahsan_19 Yaa benimde tanıdığım doğum yaptı bugün 31 haftalık bebeği küveze almışlar 1.700 doğmuş durumu iyimiş çok şükür oda iyi olur Allahım izniyle 🌸🐣
SemaTogmus Ben 1 Aralık da 28+6 da doğum yaptım, elhamdülillah oğlum şuan karşımda uyuyor. Obda Allah’ın izniyle yaşar annesinin kucağını doldurur.
DaisyMom Rahsan_19 cigerleri iyi durumdaysa yasama sansi daha cok artar.Hersey Allahtan yaşar veya yaşayamaz diyemeyiz.Tek duamiz yasamasindan yana.Anneside stres yapmasin bebegi onu hisseder.Bol bol dua🤲❤
Mucizeeemmmmmm Rahsan_19 canım benim doktorum 30 kadar riskli 30 dan önce dolarsa yaşamaz demişti ama 30 tan sonra Yaşar demişti benimde bi atlar riskim vardı geçti çok şükür 35 olduk 🙏❤️
pol34 Kuzenim 32 haftalık doğum yapmıştı bebeği 2 yaşında şu an. Hepsinin uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah