Meva_54 Neutrogena nemlendirici krem karnina kullanan varmi kızlar .. 23 haftadyz ve bu akşam farkettimki catlamaya baslamis karnım 🤷♀️
bus91 Meva_54 nemlendırıcı krem bi işe yaramaz canım hoş bızım aldımız catlak kremlerı yağlarıda yarıcak mı görecez bı gecede bazısı çatlıyormuş ama nemlendırıcı hıc yaramaz
Dilek-Can Meva_54 ben kullanıyordum çatlak kremi almadigim için 6.aya girdigimde çatladım mustelanin bebek yağı var önü sürüyorum nemli bırakıyor kırmızılık söndü biraz
Selincmrl Meva_54 20.haftadayız bio oil kullanıyorum günde iki kez ve öğlen zeytinyağı ile bebek yağı kullanıyorum hâlâ gerilmeler oluyor kullandığınız krem yetersiz olabilir
Meva_54 bus91 Yaaaaaa 🤭 karnin erken büyüdü.. seviniyodum catlamadik diye bu akşam farkettikki ohooooo😂
Meva_54 Busbus58 üni mom .. nettenmi aldnz .. bide zeytinyağı surucem artık düzenli inşallah oda ise yarar
Fatma098 Meva_54 bn 24 haftalığım çok şükür çatlaklarım olmadı ama ben kantaron yağı kulandım canım sende kulan tüylenme oldu ama yağdan dolayımı bilmiyorum sonradan dökülür diyor herkez bacaz duruma göre
baby0615 Lierac bence işe yaramıyor çünkü önemli olan nemli kalmasını sağlamak. Lierac sürüldüğü gibi kuruyor ve gerginleşiyor ben emin olamadım o yüzden doğal nemli bırakan yağlar kullanmaya başladım.