baby3_ Kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdu minnaklarınız . 33+4 olduk vakit geçtikce stres artıyor da bende . Sürekli düşüncelere dalıyorum
Aselahlas baby3_ bende 31.haftayım sanırım solunum sıkıntısı ciğer gelişimi tamamlanmışsa girmiyorlar o da en erken 36 37 oluyor galiba bende çok merak ediyorum
sukran97 baby3_ 27 haftalık ikiz gebeyim canım benim doktorumun da ikizleri var 35+3 de doğmuşlar küveze girmemişler hiç
Semakcy Ben 31 haftadayım 36 en geç doğum olur demişti doktorum ciğer geliştirici iğne kullanıyor musunuz ?
Semakcy baby3_ Ben 25. Hafta dan beri hafta da bir iki doz vuruluyorum erken doğum için gerekli dedi doktorum ciğer gelişsin küvez de yatma süresi azalacak sanırım
Zeynepahmett baby3_ benim iki tane arkadaşımın girmedi canım iki buçuk kilo civarında doğdular ciğerleri de iyiydi maşallah ertesi günü evlerine döndü ikisi de ikizleriyle.. onlar beni çok motive ediyor
Mineust baby3_ benim bi arkadşaım geçen sene 36. Haftada sancı geldigi için sezeryana alındı. Çift yumurtaydı kızının biri 2400 digeri 2700 gram dogdu ikiside küveze girmedi canım
baby3_ Mehad4446 ayyy evet 🥰 hiç yalancı kasılma falan oluyor mu ? Benim göğüslerimde sızlama başladı
Mehad4446 baby3_ ufak ufak ağrılarım oluyo bebekler bi yerde toplanıyo ama sürekli değil canım. Pazartesi gitmiştim doktora nst bakıldı ilk defa. Bi kaç yerde sancı cıktı ama önemli değil dedi doktorum
Mehad4446 baby3_ haftalık gittiğim için bi hafta bakılıyo bi hafta bakılmıyo canım kilolarına. Önceki hafta 1950-2100 demişti
mombursamom baby3_ arkadasim cuma gunu ikizlerini dogurdu tam 34.haftada. 6 cm acklkla normal dogdular. 1 tanesinde gelisme sıkıntısı vardi zaten. Biri 1.600kg oldu kuvezde. Digeri 2100 kg kuvezde degil.
baby3_ mombursamom oyyy maşallah bende normal olur mu diye sormuştum . Bi tanesi pozisyon çok iyi ama diğeri dönmezse sıkıntı yaşar sezeryana alırız bide vakit kaybı olur demişti ☹️ Serklaj var bende de rahim ağzı uzunluğu zaten yok denecek kadar az 😂