Iraz Kızlar merhaba az önce canım limontuzlu eşki istedi …. Ve bussuru yedim içinde pul biber nane kimyon limontuzu vardı zararlımı bebeğime sonradan aklıma geldi kendimden geçmişim
Iraz Iraz eşki diyorlar canım okulda filan kucuukken çok yaparlardı … Limon tuzlu bharat karışımı birşey siz hiç yemediniz mi
Sermec27 Iraz Gaziantepli misiniz cok yerdim ya adı da ekşi bence cok sorun olacagını sanmıyorum içinde zararlı seyler yok cünkü 🥰
Ohaezgi Iraz bende ilk kez duyuyorum bu yemeklere attığımız limontoZu değil heralde hani taş gibi olunandan😂🙈
gonul0604 Iraz ben bardakla limon suyu içerdim nar ekşisi kaşıklardım bide yeşil limonun kabuğunu soyar ısırarak yerdim limona tiki olan teyzem benimle görüşmedi doğuma kadar😂😂
Iraz gonul0604 bende ASİRİ limon lu ve ekşili yiyorum canım limonsuz olmuyor ne yesem üstüne limon sıkıyorum na limon yiyorum herşeye limon limon 👶🏻❤️💙
Icot Iraz benim de canım koruk aşerdi burada sorsam bir çok kişi bilmez dedim sormadım bu aylarda nasıl bulacağım nerde olur onu da bilmiyorum 🤷🏼♀️ unutuyorum sonra yine aklıma geliyor 🤔 ekşi , koruk vs sanırım tek bizim taraflar biliyor 🙄
Iraz Icot benimde çektirdin kuzum ben bir tanıdıgimin bağı var hatta onlar bağın içinde yaşıyorlar maalesef vakti değil ama körük turşusu yapanlar var dir ondan yesen olmaz mi
Icot Iraz aaa ekşi yediğin için canın çekmez diye düşünüp sordum özür dilerim ya 😔 turşusu bilmem ki o tadı vermez. Yine de nefsimi köreltir mi bilmiyorum.
Ohaezgi Iraz ben şuan ejderha gibi yanıyorum onu yersem kesin alev çıkar cidden ağzımdan 😂😂🤪 ay mide yanmam çok var kuzum. Hangi şehir😇