inci_2020 Yediyimiz yada aşerdiyimiz bişeylerin hamilelikle alakasi varmı? Ben hic aklima gelmez şeftali aşeriyorum, ilk hamilelikde hiç bisey aklıma gelmemisdi😃
Tugbaslan3458 inci_2020 tatlı aserdim 31. Haftadayzi hayla tatlı aseriyorum ekler pasta çikolata kek eşime diyorum doğum yapınca tatlı dağıtın herkese 😁😁 kızımız olucak alakası olduğunu düşünmüyorum annem bana hamileyken ekşi asermis gransimit elma 2000 senesinde pahalı bir meyveymis babama marketi actirmis 1 dilim yemiş doymuş ben tatlı aseriyorum hayla ekşi nedir hiç bilmem asermedim de
minisinannesiiii inci_2020 benim oğlan limoncu ama bu ara benimde canım aşırı şekilde şeftali çekiyo 🤤
058elf inci_2020 domates aşerdim mi ya da sık sım yiyesim geldi diyebilirm tuzlayıp özellikle kızım olacak inşallah 🥰 annemde bende domates aşermiş kışa denk gelmiş o zamanlar bu kadar bollukta yoktu diyo bi de köydelermiş babam gitmiş merkezden almış 😂
inci_2020 Tugbaslan3458 ben 12 haftama kadar tatlıyı görmek bile istemiyordum şimdi 13 haftadayım çikolota yemeye başladım hala cinsiyyet beli deyil, sagsaglim al kucagina canim🙏💋
Tugbaslan3458 inci_2020 sende sağ salim güzel haberlerle mutlu sona yaklas bebisini hayırlısıyla kucağına al canım ❤🙏🏻
Ceylinkrkzm inci_2020 say say bitmez valla 😂 sürekli tatlı aseriyorum dün gece nerden aklıma geldi bilmiyorm durduk yere köpük helva aserdim 😂 tabi bu sürekli tatlı aşerme işi bana kilo olarak çok güzel dönüyor🙄
_Elifffffff_ Ilk kızımda bulgur pilavı istemiştim. Simdiki hamileligimde de ilk zman haşlanmış kemikli et istedim. Sonrasi geldi tabi dondurma chetos cipsi falan 😂😂😂
asenatrk inci_2020 Yeşil mandalina istemiştim deli gibi ve o zamanlar daha ağaçların tepesinde minik minik yeni olmaya başlıyordu bıçakla soyup yemiştim ekşi ekşi ertesi gün cinsiyet öğrenmeye gitmiştik kız olduğunu öğrenmiştik 🤣🤣 alakası varmı yokmu bilemem ilk hamileliğim
Mzeynepp inci_2020 kızımda hiç aşermemiştim bundaysa ekşili tuzlulu şeyler aşerdim çok. Tuzlu dolates yedim bi poşet
Buketg13 inci_2020 bulgur pilavı aserdim bende normalde çok sevmem aramam ama bı ara efsane bulgur pilavı koktu burnuma dışarıda idik eşimle yana yana pilav aramıştık
Melodyy inci_2020 valla ben kelle paca çorbası kokoreç sonrasinda un helvası salatalık turşusu kusana kadar yemişim okadar çok yemişim ki turşuyu bi çıkardım hep turşu allahım hepsi çıktı diye üzülmüştüm de ondan sonra yiyemedim zaten aşure çok cekiyodu baya bi yedim sütlaç bi kere karpuz 😂😂