YaseminBatrk Özel sağlık sigortası yapanlar , ne zaman yaptınız sigortanızı ayrıca hangi şirket ile anlaştınız acaba. Hamile kaldıktan sonra özel sağlık sigortası yapan şirket varmı biz 32 haftalığız bu günden sonra olur mu acaba
Gizoos YaseminBatrk canım mevcut hamilelik olan doğum sigortaları gereksiz paralar zaten aynı paraya hastanede doğum yapıyorsun 7000-9000tl arasında fiyat vermişlerdi bana hamileliğimin başında şuan 26 haftalığım. Tavsiyem çocuğun doğduktan sonra tamamlayacı sağlık sigortası yaptır hem uygun fiyatlı hemde özel hastanelere götürürsün kontrolle falan. 2 çocuğu düşünüyorsan tamamlayıcı yaptırırken hamilelikte ekletirsin
Serendipity YaseminBatrk siz yaptirmak icin cok gec kalmissiniz normalde hamilelik oncesi yapiliyor. Sadece demir hayat iki can sigortasi hamile kaldiktan sonra yapiliyor ve 8 kontrol ve dogumu karsiliyor. Hamilelik oncesi olanlar da 10 kontrol ve dogumu karsiliyor. Suan siz yaptirsaniz da o bosuna olur kontroller yanar. bence hastaneden dogum paketi sormaniz daha uyguna denk gelir size nacizane fikrim bu yonde isterseniz hastanenize bir sorun
Whiteswan YaseminBatrk demirhayatin 2 can saglik sigirtasi var yaptirabilirsin suanda ama keske daha erken yaptirsaydin icinde ucretsiz 8 muane ve butun tahlililer ucretsiz 7binlikte paketi var 8 binlikte hastaneye gore degisiyor
Aysnctl Ben yaptirdim cnm Demir sağlik 2 can policesi. Hamileyken de yapiyorlar. Ben hamileligimin basinda yaptirmistim.
Azrabetulunannesi Aysnctl canım ben ona bakmıştım o diğerlerine göre pahalı ve zaten aynı paraya denk geliyor sizinkinin şartları neler
Elifdikel Aysnctl bu sigortayı bende araştırmıştim iki farklı bilgi aldım 8 hakkıniz var dediler muayene ve tetkikler için iki ayrı haktan düşüyormus nasıl acaba doktora muayneye gidince tahlil de isteyince tek mi gidiyor hakkiniz iki mi
YaseminBatrk Serendipity hastanenin paketler nasıl oluyor bak onun hakkında da bilgim yok 👀 her ay 270₺ muane ücreti veriyorum Bağcılar medipol mega ya gidiyorum
Aysnctl Azrabetulunannesi 8 muayene hakki ve bütün testler dahil. bir tek detayli ultrason karşılamıyor doğum nst vs. Herseyi karşılıyor. Bana cok uygun geldi. Diğer 2 can sigortalirina göre
YaseminBatrk Whiteswan evet bugün duydum bu şirketi . Fiyat olarak fazlaymış evet bilemedim başta olmaz dediler sma bugün öğrendim olabiliyormuş . 2 ayımız var nasipse en az 4 kere muane olsam doğum ücreti falan gittiğim hastane de nasip olurda normal doğum olursa 5 bin falan olur bu dediklerimiz . Şimdi karar veremiyorum ya . Ekstra bir şey olur mu ditw
Dryy YaseminBatrk fiyat doğum yapmak istediğin hastanenin hangi poliçede olduğuna göre değişiyor benim hastanemin olduğu paket 4800 TL tuttu üstelik bunun 700 küsür lirasını çalıştığım kurumdan vergi iadesi olarak alıcam hastane bana sadece doğum ücreti olarak 4000 demişti mesai saati içinde olmazsa ekstra 750 TL ben bütün muayenelerim + tahlillerim + doğumum limitsiz 4100 Ödemiş oluyorum yani bana baya uygun geldi üstelik her ay sürpriz bi masrafla karşılaşmicam üstelik 2 muayene diyetisyen 2 muayene psikolojik danışmanlık hakkı da tanıyorlar hastanenizin olduğu paketi öğrenip değerlendirme yapın bence doğuma fiyat veriyorlar çıkarken onu da kullandık bunu da yaptık diye fiyat şişiriyorlar böyle sürprizlerle karşılaşmamış olucam
sminas YaseminBatrk ektra seyler için tamamlayıcı yaptırmanız gerekiyor zaten doğum teminatı ayrı oluyor
Merve599 YaseminBatrk hamileyken sigorta yaptırabiliyorsunuz…Demir hayat sigortanın var fakat siz geç kalmışsınız… örneğin benim doktorumun muayene ücreti yılbaşından önce 350 TL idi doğumda 7-8bin civarı… sigorta kapsamında 8muayene ücretsiz detaylı hariç bütün yapılan testler kapsam dahilinde + on bin TL ye kadar da doğumu kapsıyor… ben mesela muayenelere ve tahlillere ücret ödememiş gibi olacağım sadece doğumu Ödemiş gibi oluyorum fakat siz geç kaldığınız için yaptırmamanız sizin için daha iyi olur yinede sigorta şirketini arayıp fiyat sorabilirsiniz
YaseminBatrk Merve599 ah dimi malesef 🙄 benim muane 270₺ doğum ücreti 3700 normal sezeryan ise 5000₺ dediler . Hadi diyelim 4 defa gittim 270₺ den 1000₺ yapıyor doğum da Allah bilir tabi ama normal olsa toplam bunalr 5 bin yapıyor . Hani özel hastane tahlil ister nst ister falan acaba diyorum ama bilemedim
Mandalina91 Merve599 hangi şehir ve ilçedesiniz? Bende özel kliniğe gidiyorum 400 TL ve sadece Florance ile Türkiye Hastanesinde doğuma giriyor doktorum pandemiden dolayı. Oralarda 5.000 TL den başlayıp 10.000 TL ye kadar devam ediyor. Özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor. İki cana hamileliğimi öğrendiğimde bakmıştım çok geldi ama şimdi işin içine girince normal gelmeye başladı
Serendipity YaseminBatrk onun hakkinda fikrim yok ben dogum dusunmeye baslayinca hemen sigorta yaptirmistim hic ucret odemedim hastaneye dogumu da karsiladigi icin paketi fln da hic sormadim. Her hastanenin paketi farkli oluyor siz kendi hastanenizden bilgi alsaniz daha dogru olur simdiden hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah :)
Merve599 YaseminBatrk ayyy evet ucu ucuna denk geliyor gibi bence siz bir sigorta şirketini arayın belki gittiğiniz hastaneye göre farklı fiyat sunarlar ben medicalpark a gidiyorum o yüzden de yüksek fiyat demişlerdi
Dryy YaseminBatrk ben bu gün yaptırdım 10. Haftamdayım bana mantıklı geldi çok az firma var yapan benimki Demir sigorta iki can hamilelik sigortası diye geçiyor
ALZEHi Dryy bebde bilgi alabilirmiyim fiyati vw icerigi nedir neleri karsiliyorla bende 10. Haftadayim😊
YaseminBatrk Dryy çok haklısınız ben işk kızımda doğum ücretini konuşup anlaştık son dakika bie sürü ekstra olaylar çıktı şunu yaptık bunu yaptık diye tonla para ödemiştik neredeyse .
YaseminBatrk Serendipity aminnn inşallah hemen şimdi aradım hastaneyi doğum paketimiz yok normal doğum 3700 sezeryan 5200 dediler bu fiyata normal de 1 gece sezeryan da 2 gece konaklama ve özel tekli oda var dediler sadece
Dryy https://www.tamamlayicisaglik.com/dogum-sigortasi Bu siteden yaşınızı ve doğum yapmak istediğiniz hastanenin hangi poliçede olduğunu kontrol edebilirsiniz
YaseminBatrk Dryy şimdi detaylı baktım çok teşekkür ederim hastanemin anlaşmalı olduğu iki paket gördüm , sadece doğum kapsayan 5000₺. 8 muane ücreti + doğum ise 7900₺ Miş her ikisi de şu durumda pahalı geldi malesef tüh 🙁 çok teşekkür eserim hemen kopyaladım bu adresi
YaseminBatrk Merve599 yarın haber bekliyorum Demir sigortadan bugün görüştüm mesai bitimine denk gelince yarın konuşalım dediler fiyat araştırması yapıp dönecekler bakalım ne diyecekler
Senaz_1 YaseminBatrk demirhayat sigorta var yaptırdım yarın ilk kez sigorta ile doktora gideceğim bakalım