Kimkibu Busrasener43 eger gecmezse doktorunu ara onlar serum yapıyorlarmıs rahatlatmak adına doktorun öyle dedi ama o raddeye gelmedim insallahta gelmeyelim
Bihto Bende de migren var , doktorum günde 4 taneye kadar izin var dedi. Çok şükür 1 tane ile geçiyor. Çok ağır ataklarda migren bandı ve parolu aynı anda uygulayıp uzanma imkanınız varsa uzanın geçmiş olsun
Eceee7 Busrasener43 gunde 3 e kadar içebilirsiniz basta cok etkisini hissetmiyrsunuz ama haftalar geçtikçe etki ediyor .Ben majezik apranax içerdim hep. Gebelikte içemeyince vücut alıştı parol.etki etmeye başladı bide son care için direnebildiginiz kadar direnin vucudunuz ilacsizliga da alışıyor
Busrasener43 Nslhnkr mentol taşı sanırım o ben aldım hiç etki yok valla migrene hiçbisey banamısın demiyor
Busrasener43 Nslhnkr valla migrene hiçbir faydası yok eşimin baş ağrıları hafif olduğu için onun işine yaradı ancak
Gunel99 Busrasener43 ben parolda kullandım sonra farmasıde mgren tası var ondan aldım cok faydasını gordum tavsıye ederım
Tevhide001 Busrasener43 Gebelikte kullanılanilen tek ağrı kesici Parol’dur. Doktorum bel ve sırt ağrılarım için de kullanabileceğimi söylemişti. Dayanılmaz ağrılarım olduğunda kullandım şuan bıraktım. Hiçbir sorun olmadı. 35 haftalık gebeyim. 🤰
archmom Busrasener43 canım bende kullandım bir kaç kez çok sıkışınca . Doktorum alabilirsin demişti zaten .