• Aşırı sırt ve bel ağrısı

Kızlar çok sırt ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor özellikle orta kısım ölüyorum ağrıdan masaj yaptırıyorum sıcak su koyuyorum ama yok iyice kudurdu bu ağrı. 31.haftaya girdim Ve kilom 69. Yaşayanlar yazabilir mi lütfen 😩

Dilekka ilk gebeliğinde normal ikincide biraz daha hafifliyor bebek büyüdükçe omurlara binen ağırlık artıyor ve omurlar arası mesafe açılıyor bu arada leğen kemiğin de artık seni anneliğe hazırlıyor otururken beline destek al ayaklarını yükseğe uzatarak dinlen spor ve rahat ayakkabılar kullan uzun süre ayakta kalma normal seyreden bir ağrı değilse bir uzmana görün tabii çünkü bazen gebelik döneminde fıtık ve siyatik oluşabiliyor geçmiş olsun canım 😇😘

Ayni vakitteyiz ve ayni sorunu yasiyorum resmen kitleniyorum kalkamiyorum 🙁

Dilekka 32.haftadayım benim çok başlarda başladı ağrılar. Bende ayrıca belde sorun da var dr ‘un biri fıtık başlangıcı diğeri eklemle ilgili bir haftalıktan bahsetti fakat hamilelik sebebiyle bir tedavi olamıyorum tabi. Uzandığımda , özellikle sırt üstü ve sert zemine uzandığımda kilitleniyorum bacaklarımı dahi oynatamıyorum ancak eşimin desteği ile nerdeyse ağlayarak kalkıyorum 😓 bel , sırt, kaburga ağrılarını fena çekiyorum.

Normal galiba,ben de 33 haftalık hamileyim 2 gün önce bel kalça arasına bir ağrı girdi yerimde kaldım 🙄 Ama dinlenince ve masajla geçiyor,ben bir de hareketsiz kaldım ona bağlıyorum belki o bölgedeki kasları daha güçlendirmek gerekir o nedenle yüruüşlere başlıcam