Duygurella- Kızlar 12.3 haftalık gebeyim ☺️❤️ Doktor cinsiyet için kıza benziyor dedi sizin bu haftalarda cinsiyetiniz belli oldu mu 😍😍😍
mlkkk Duygurella- bana da erkeğe benziyor demişti emin olmayarak ama ben ciddiye almadım bebek çok küçük henüz çok ayırt edilecek gibi değil o yüzden 16 .haftayı bekliyorum 1 hafta 10güne kadar gideriz artık bizde 😂
oglum0603 Duygurella- bende 11 haftalıkken gitmiştim erkeğe benziyor dedi. Şuan 12+3 üm yarın ikili tarama için gideceğim bakalım ne diyecek 🤗
fatma15 Duygurella- banada dedi 12 haftalikken kiza benziyo diye simdi 17 haftalik gittik kesin kiz dedi🙏
Duygurella- mlkkk bende de emin olmadı ama bi tahmin yürüttü herkes erkek istiyor bizde bilmiyorum ne yapcaz 😂❤️
oglum0603 Duygurella- ilk gebeligim hiç farketmiyor benim için ama hep icime kız doğuyordu doktor erkeğe benziyor diyince sasirdim😄
Duygurella- oglum0603 bende ilk bebeğimi kaybettim o yüzden bu sağlıklı olsun hiç önemli değil diyordum ama kaynanamla annem erkek delisi 🤦🏼♀️
oglum0603 Duygurella- kaynanaların bi çoğu öyle maalesef. Sıkma canını rabbim gönlünüzdekini versin 🤗
Hande1998 Gecen hafta 12 hafta 4 günlükkken özele gittim erkege benziyo dedi erkek galiba😄 ikinci oğluşum olucak
Nihan-21 Duygurella- benim doktorum hiç bi tahminde bulunmadı haftaya ögrenicez inşallah çok merak ediyorum ama saglıklı olsunda kız erkek farketmez 🙏