drn05 Beren05 bizim aile hekimi yapmıyor malesef. Sordum aile hekimleri yapmıyor dedi ama yapan da var yani duyuyorum. Normalde özele gidiyorum ama şeker yüklemesi için devletten randevu alıcam
Anne54 Beren05 bizim burdaki sağlık ocağı yapmıyor gittiğim özel hastanede yaptırdım fiyatı 40 tl idi devlettede yaptırabilirsin sıra alabilirsen
[silindi] Beren05 doktorun yapıyo canım onu muayene ye gidince zaten her türlü sen alıyorsun eczaneden şekeri açken bide onu içince kan veriyorsun gittiğin hastane Kan tahlili e para alıyorsa ona göre hesapla iki kere kan vericen
Bilge44 Bugün doktorum içilecek tozu yazdı eczaneden alıp aç karnına için 1 saat sonra aile hekimliğinde testinizi yaptırın dedi. Şubat ayında olacak tabi ben aile hekimliği ile görüşecem bakayım ne diyecekler.
Htcklygt Aile hekimliğinde açlık tokluga bakılıyor sadece sanırım , yüklemeyi bende devlette yaptırmıştım
Beren05 Devletten randevu aldım ama çok uzak. Yazılan ilacın fiyatı ne kadar yaklaşık? Tadı nasıl midesi bulanıp içemeyenler duydum😔