Merve10090 Ataninannesi yeni gelmiş. Onu mu diyorsunuz? Bende gördüm. Hem gri hem beyazı var. Biz sipariş verdik bile. Çok hoş görünüyor. Geniş baya
Ataninannesi Merve10090 8 çekmeceli işte ama yeni gelmedi vardı 2.300 tl olması gerekiyor fiyat olarak hemnes diye geçiyor
Ataninannesi hanibazen ben dolap almayacağım alırsam da 8 lisini düşünüyorum sizin dolap vardır belki
Ataninannesi Bgm_61 bende çok beğeniyorum ama dolap almayacağım için o bana yeterli mi gelir bilmiyorum 🤷♂️
Zdk Ataninannesi biz onun küçüğünü aldık 1000küsür tl olanı. Onun hakkında şikayet okumuştum çok doldurunca göçme yapabiliyormuş diye ortası 🤷♀️
Zdk Ataninannesi mağazada gördünüz mü? Baya büyük bi şifonyer. Evi ölçerek alın mutlaka sığmayabilir. Çok şık ben çok beğeniyorum
Nilasyamom Ataninannesi Ne bileyim. Bence biraz daha araştırın derim bi şifonyer için değmez bu kadar paraya. Onun yerine bebişe 2 çeyrek atarsın kenara ☺️👍🏻
Mom6 Ataninannesi Çilek mobilyada o fiyata dolap alabilirsiniz 2 kapaklı olanlarda var kullanışlı ve çok sağlam
Sbnm06 @Ataninannesi onun yerine gardrop alip butun elbiselerini asarim cunku hersey cekmeceye konulmuyor ustelik cok pahali birde cekmeceleri açtıktan sonra icinde görünün ağaç görüntusu beni cok rahatsiz etmisti:)
TansuA Sbnm06 ağaç görüntüsü dediğinizi doğal ağaç , ben masif(doğal) şifonyerini aldım ikeanın sağlıklı ve ömürlük sağlam
Nondefined Ataninannesi ben de bu şekilde 8 çekmeceliye karar vermiştim almaya gittik kendiniz dolap tasarlayabilirsiniz burada dediler şu pax dolap dediklerinden yaptırdık daha ekonomik oldu bizim için
Zdk Nondefined biz de pax dolap aldık. İstediğimiz gibi çekmece raf koydurttuk. daha kullanışlı oldu. Bir de 3 çekmeceli hemnes aldık.
prensesannesii_ Nondefined bende düşünüyorum dolap yaptrmyi ne kadara yaptırdınız kaç kapılı teslimat süresi nasıldı?
Huri54 Ataninannesi biz alcaz çok güzel bir çok çekmecesi olduğundan başlarda dolaba da ihtiyaç kalmıyor gibi geldi bakalım alınca da umarım böyle düşnüyor oluruz 😍
Ataninannesi Huri54 aynı şeyi bende düşünüyorum ilk bebeğim ve dolap almayı düşünmüyorum senin gibi biraz daha modern duruyor