Mervensn1 Pelda_1263 bende kız diyordu kızım olacak ama tutmayanda çok meraktan bakmıştım inandığımdan değil 😂
Damlae16 Pelda_1263 cinsiyet için bir şey diyemem ama çin takvimiyle hamile kaldım yumurtlama zamanları gösteriyor orada yani tabi denk gelmiştir belki sonuçta herkesin yumurtlama zamanı aynı olmuyor ama benim ki tutmuş oldu 😂
Pelda_1263 MericE 😂😂😂 bende onu çin yaşına göre hesaplanması gerek diye gördüm bir yerde ama ne kadar tutuyor bilmiyorum
Pelda_1263 Mervensn1 bende çok merak ediyorum ekim kasım aralik hep erkek görünüyordu hamileyim 13 haftalık bakalım ne çıkacak merak ediyorum açıkçası
Miskokulum35 Pelda_1263 kız çıktı orda kızım olacak. Görümcemin erkek çıktı erkek oldu 😀 bilemedim kişiye göre değişiyor herhalde
PurpleTail Pelda_1263 zaten %50 ihtimal olan bi durumda bu takvime çok fazla inanmayı yersiz buluyorum☺️ Hiç bir bilimsel dayanağı olmayan bişeye baya kendini kaptıranlar var bana çok ilginç geliyor .
Nurgull__ Pelda_1263 bana çin takvimde kız demişti rus takvimi vardı bide onda erkek yazıyo erkek olucak ama 😂