Tuba17 ilk gebeliğim de bebeğin gelişimi durdu kürtaj oldum dediler kürtaj sonrası hamile kalma şansı artıyor dendi üzerine düştüm sadece onun için eşimle oldum belki de olmadı sonrasında çatlatma iğnesi oldum onda da olmadı o sırada da hep yumurtalarım büyüsün diye ilaç kullanıyorum oda bende yumurta kisti yaptı neyse sonra rahim filmi dedi doktor onu da oldum yine uğraştım olmadı sonra allah razı olsun eşimin iş yerinden bir arkadaşı birini tavsiye etti kendi eşi de hamile onlar da oraya gidiyorlarmış bir gidin dedi gittik tanıştık doktor daha görür görmez önce dedi insülin direncine bakmam lazım şekerine vs senin dedi benden koca bir liste tahlil istedi muayene etti alttan rahim güzel temiz dedi sıkıntı yok dedi falan filan ben o testleri yaptırdım ki 3 senedir doktor doktor gezdim biri de istemedi benden bu testleri ki ilk gebeliğim de şekerim açlık 264 e çıktı tokluğum 347 idi ilk gebeliğim o yüzden sonlandı belki de ama eski doktorum aynı düzende devam etti bu yeni doktorum bütün ayrıntılara baktı sonra ben tahlil sonuçlarını götürdüm beni dahiliye yönlendirdi tiroit biraz çıktı insülin direncim çıktı 3 aylık şekerim çıktı uçuk sonuçlar değil ama hepsi sınırı geçmişti bana hemen ilaç tedavisi başladı dahiliye doktorum ve kilo vereceksin dedi ben 12 kilo verdim ilaçlarımı kullandım kadın doğum doktorumla dahiliye doktorum beraber çalışıyorlar kadın doğum doktorum dedi ki bana Aralık sonu Ocak başı gel dedi ve ben Ocak başı hamile olarak gittim yani çok uzun oldu anlatıp bunaltmak istemem ama görünmeyen şeyler sebepler olabilir bir dahiliye doktoruna gidip bu testleri rica edebilirsin pes etme yani çektiğim acıların haddi hesabı yok ama sabrın sonu selamet 🌸