Aysima288 aynen canım bende öyleydim herkes şaşırıyordu sezeryan oldun nasıl bu kadar ayağa kalkıpsun nasıl yürüosun hiç acın olmuyor hiç mi yorulmuosun derlerdi.. ahh demezdim yoruldum demezdim her gün küveze giderdim saatlerce beklerdim 2 saatte bir süt sağardım gece bile 2 saatte bir uyanırdım bebeğim 1 ay yaşadı 1 ay boyunca dogru düZgün uyumadım ama şükret ki bak hepsi geçmiş bebeğin yanında ve bi daha aynı şeyleri yaşamayacaksın buna inan… bana da dogumdan sonra kaynanam dedi ki sen şiştin bi önceki gün ondan oldu dedi.. bu gebeliğimde de bi kaç kere hastanede yattım onlarda da aynsıjnı dedi ben yine diyecektim de demeyim dedim sen hastanaya yatmadan önce şiştin dedi yaaa olabilir abi olabilir hamilelikte şişlik ödem olur böyle saçmalık mı var evet diğer hamileliğimde daha çok ödem vardı yediklerime dikkat etsem de çok su içmediğim için ödem toplardı vucudum bunda suyu fazla içiyorm daha az şişiyorum ama şişkinlşk ödem oluyor yani sen kulak asma boşver kendine bebeğine zarar stres yaptıkça oraya odaklandıkça kötüyş çağırırsın