Mom8 Rmys11 inşallah bişey olmaz içini rahat tut ama toksoplazmanın çok sinsi ve riskli bir parazit olduğunda sakın unutma testi yaptır sonrada temiz çıkar kolayca bulaşmıyor ama ne olur ne olmaz
Derinin-annesi Rmys11 gecen doktoruma bende toxoplazmadsn cok korktugumu soyledim.”Onu bildiğin için korkuyorsun,daha bilmediğin bir sürü şey var”dedi.Ama tabi biz yine önlemimizi alalım.Sizde yemeye dıkkat edin.En azından içiniz rahat olur
bebeklerim2 Rmys11 korkmayın bir şey olmaz ben ilk gebeliğimde çok yedim ikinci gebeliğimde de yiyorum sonucta bizim yediklerimiz hazır siiznki eşinizin elinden miş daha iyi yani temizdir içinizi kalbinizi ferah tutun kötü şeyler düşünmeyin çağrışım yapmayın
Nilasyamom Rmys11 her gün yemediğin sürece sıkıntı yok bence. Stres yapma kendine 🥰 yoğurt ye bol bol su iç
bebeklerim2 Rmys11 Şeyh Edepali Eskiler; * “Çocuğum düşersin” demezmiş, “Düşmeyesin çocuğum” dermiş. * Sorduklarında da; “Ağızdan çıkan söz dua hükmüne geçer” dermiş…
Selinbam Mom8 tebrikler yorumunuz benim yazıcagım seyler olmuş toxoplazma önemli bi risktir öyle yedim bsey olmaz lsflarına gelmeyin şansa bırslmayın 9 ay yemeseniz nolur ki
Mom8 Selinbam işte ya bu arkadaş yine biliyor biraz bazıları hiç bilmiyor salam yedim falan diyen var halbuki en tehlikelileri hayır bulaşsa ne yapacak acaba
Rabianida Rmys11 yalnız değilsin bende yedim bugün ama TEk seferlikti nefsimi köreltmem gerekiyordu😃😃rabbime emanet dedim yedim ve şunu belirteyim ilk hamileliğimde ayda bir yada iki defa yiyordum etli çiğköfte rabbime şükür hiç bir sıkıntı olmadı
Seymassrioglu Rmys11 bir kereden bişi olucagini düşünmüyorum bence inşallah bişi çıkmaz kalbini bozma da bı daha yeme çiğ bişi Allah korusun
Fatma-Zehra-gunes- Rmys11 rümeysa yanım inşallah siz ve bebeğiniz sağlıklısınızdır bende yedim korkuyorum